Nog 3 dagen: gratis levering* van je bestelling! *geldig t.e.m. 08.02.2016, bij een minimum aankoopwaarde van € 45, enkel op standaard verzendkosten.

Actie fotocanvas
Canvas
Canvas
Canvas
Canvas
Canvas
Canvas
Largeformat
eKomi - The Feedback Company
Canvas
Canvas

Canvas

€ 20,00 incl. BTW, excl. verzendingskosten

Ontwerp hier

Kies je product:

Jouw foto op canvas met echte galerie-look

Productdetails Canvas

 • Canvasdoek met stevige structuur, klaar op houten spieraam gespannen.
 • Het fotocanvas kan op elk moment nagespannen worden dankzij reeds ingeslagen houten spieën.
 • Met vilt op de achterkant om de muur te beschermen.
 • Naar keuze met handgemaakte baklijst om aan de hoogste eisen te beantwoorden.
 • In XXL formaten tot 2 meter lang beschikbaar.
 • Glanzende druk op 340 g/m² canvasdoek.
 • Houten spieraam met 2 cm of 4 cm dikte.
 • Eenvoudig aan de muur hangen.

Uitvoering Canvas

canvas 2 cm

Canvas 2 cm

Canvas met 2 cm sterke houten spieraam. Zeer geschikt voor kleine en middelgrote formaten.

vanaf € 20,00 incl. BTW, excl. verzendingskosten

canvas 4 cm

Canvas 4 cm

Canvas met 4 cm sterke houten spieraam.
Mooie expo optiek en nog stabieler.
Sterk aangeraden voor formaten groter als 80 cm lang voor meer stabiliteit en mooiere optiek.

vanaf € 24,99 incl. BTW, excl. verzendingskosten

Ingelijste fotocanvas

Formaten vergelijken Canvas

Je foto is zo groot

 • Canvas 30 x 20 cm

  30 x 20

 • Canvas 40 x 30 cm

  40 x 30

 • Canvas 60 x 40 cm

  60 x 40

 • Canvas 80 x 60 cm

  80 x 60

 • Canvas 120 x 90 cm

  120 x 90

 • Canvas 160 x 120 cm

  160 x 120

Dit is Tim. Tim is ongeveer 1,80 m groot en sportief. Hierboven toont hij je een aantal 3:2 formaten naast elkaar.

Prijzen en formaten Canvas

Fotowereld

  Geen eigen foto bij de hand?

  Kies jouw persoonlijk kunstwerk in onze fotowereld met meer dan 30 miljoen foto's!

  Zoekwoorden:

   Ontdek onze fotowereld

   Accessoires Canvas

   Productbeschrijving

   Je eigen foto op canvas laten drukken

   Met een foto op canvas creëer je op een simpele manier een echte galerie-look. Op de website van posterXXL kun je eenvoudig een afbeelding of foto naar keuze uploaden, waarna je ervoor kunt kiezen deze op canvas te laten printen. De foto op linnen hangt dan binnen de kortste keren bij jou aan de muur! Mocht je zelf niet over een geschikte foto beschikken of heb je liever een heel andere afbeelding aan de wand, dan kun je ook een kijkje nemen in de online fotowereld van posterXXL. Hier vind je meer dan 30 miljoen foto’s, waardoor je altijd wel een foto kunt vinden die bij jou en je interieur past!

   Foto canvas in verschillende uitvoeringen en formaten

   Het canvas doek waar je foto op wordt geprint, heeft een stevige structuur en is op een houten spieraam gespannen. Doordat het foto canvas reeds ingeslagen houten spieën bevat, kan het canvas op elk moment nagespannen worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen op de muur, want de canvas foto is uitgerust met vilt op de achterkant. Dit vilt heeft een beschermende werking.

   De foto op canvas kan in twee uitvoeringen worden besteld: met een dikte van 2 centimeter of met een dikte van 4 centimeter. Welke dikte je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van het formaat van het canvas. Het canvas met een dikte van 2 centimeter is optimaal voor kleine en middelgrote formaten. De variant met een dikte van 4 centimeter is juist aan te raden wanneer het canvas doek meer dan 80 centimeter lang is. Dit zorgt voor meer stabiliteit en een mooiere optiek.

   Indien gewenst kan de canvas foto uitgerust worden met een handgemaakte baklijst. Je canvas wordt dan zonder glas ingelijst. De lijsten zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: bruin, zwart, wit en crèmewit. Tussen het kader en het canvas wordt een afstand van ongeveer 5 milimeter aangehouden.

   Bij posterXXL kun je een foto op canvas in verschillende formaten bestellen. Populaire maten variëren van 20 x 20 centimeter tot en met 60 x 60 centimeter. Toch zijn er ook andere formaten mogelijk. Op de website hebben we de maten overzichtelijk onderverdeeld in een aantal subcategorieën: bestseller, 3:2, 4:3, vierkant, panaroma, lijstformaten en 16:9. Wanneer je op één van deze subcategorieën klikt, opent een tabel met alle mogelijke formaat-opties. Zo kun je er bijvoorbeeld XXL-formaten vinden die tot wel 2 meter lang zijn.

   Ontwerp je eigen canvas door een foto te uploaden

   Wanneer je via posterXXL een foto op canvas wilt laten printen, klik je eerst op de ‘Ontwerp hier’-knop. Er zal een venster openen, dat je vraagt een foto te kiezen voor je productontwerp. Deze foto kun je uploaden door via ‘Mijn Computer’ of in je Dropbox de bestandslocatie te selecteren. Ook kun je de gekozen foto direct naar het upload-venster slepen. Zorg ervoor dat de foto niet groter dan 50 MB is en dat de afbeelding is opgeslagen in een JPG- of TIFF-formaat. Tevens is het belangrijk rekening te houden met de resolutie van je foto. Nadat je een foto hebt geselecteerd, kun je een keuze maken met betrekking tot het formaat van de foto. Indien gewenst kun je vervolgens ook nog een lijst selecteren. Hierna zit het foto canvas in je winkelwagentje en kun je meteen afrekenen. Of winkel nog even verder en bekijk ook onze andere fotoproducten!