Jouw foto's in ons bestseller fotoboek

Productdetails Fotoboek harde kaft Classic
Prijzen en formaten Fotoboek harde kaft Classic
Bestelmogelijkheden Fotoboek harde kaft Classic
Productbeschrijving

Jouw foto´s in een uniek hardcover fotoboek

Foto´s hebben een bijzondere kwaliteit: je kunt de belangrijkste mensen en momenten uit je leven op beeld vastleggen en herinneringen zo voor altijd bewaren. Veel foto´s hebben we tegenwoordig alleen digitaal, maar er zijn altijd exemplaren die meer verdienen. Voor jouw mooiste beelden heeft posterXXL de perfecte oplossing: het fotoboek met harde kaft.

Fotoboek met hardcover: heldere foto´s op premium papier

Het klassieke XXL hardcover fotoboek wordt gedrukt op 170 g/m2 premium fotopapier. Elke pagina wordt met hoogglans afgewerkt en de gebruikte drukmethode garandeert een optimale kleurweergave. Het fotoboek heeft een harde kaft voor de beste bescherming van je foto´s. Je persoonlijke hardcover fotoboek wordt uitgegeven met een elegant, crème wit voorblad en is vanaf 48 bladzijden uitgerust met een bladwijzer. Met de speciale posterXXL designer-software heb je nog meer mogelijkheden en is een persoonlijk ontwerp tot 96 bladzijden mogelijk.

Verschillende formaten, eenvoudig te ontwerpen

PosterXXL biedt drie basisformaten van het hardcover fotoboek, die ieder in twee uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Je kunt kiezen voor een A4- of een A5-formaat, in staande of liggende variant, of voor een vierkant fotoboek in de afmetingen 20 cm of 30 cm.

Om je fotoboek met harde kaft zo snel en eenvoudig mogelijk te ontwerpen, kun je in je browser gebruik maken van de online designer. De bestelling via de browser werkt voor alle 6 boekformaten met een aantal van 24 tot 96 pagina´s. Via de design software van posterXXL kun je boeken met 60 tot 96 bladzijden ontwerpen. Met deze software heb je bovendien meer mogelijkheden bij het ontwerpen van jouw hardcover boek. Om de foto's van je trouwfeest samen te bundelen, raden wij je onze trouwalbum met stijlvolle designs aan.

Je allermooiste foto´s altijd in het zicht hebben? Probeer dan eens een grote afdruk, bijvoorbeeld een poster, of juist een klein gepersonaliseerd fotogeschenk zoals de fotobuttons.

posterXXL hardcover fotoboek