Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Jouw foto's in ons bestseller fotoboek

Productdetails Fotoboek Classic
Prijzen en formaten Fotoboek Classic
Bestelmogelijkheden Fotoboek Classic
Productbeschrijving

Leg de mooiste momenten vast door een hardcover fotoboek te maken

Foto´s hebben een bijzondere kwaliteit; je kunt de belangrijkste mensen en momenten uit je leven op beeld vastleggen en herinneringen zo voor altijd bewaren. Veel foto´s hebben we tegenwoordig alleen digitaal, maar er zijn altijd herinneringen die het verdienen om een plekje te krijgen in een gepersonaliseerd fotoboek. Denk aan die heerlijke vakantie, dat bijzondere feest, of het eerste levensjaar van de kleine. Via posterXXL kun je eenvoudig een kwalitatief hoogwaardig hardcover fotoboek maken; leuk om zelf te bewaren, maar ook ideaal om cadeau te geven aan een dierbare.

Het hardcover fotoboek van posterXXL: heldere foto´s op premium papier

Door een fotoboek te maken, zorg je ervoor dat je je dierbaarste foto’s altijd binnen handbereik hebt. Zo kun je op elk gewenst moment bijzondere herinneringen ophalen en deze delen met anderen. Ook na jaren van intensief doorbladeren, blijft het hardcover fotoboek van posterXXL er zo goed als nieuw uitzien. Door de harde kaft worden je foto’s goed beschermd en heeft het fotoboek een chique uitstraling. Zo is jouw gepersonaliseerde fotoalbum niet of nauwelijks te onderscheiden van een professioneel fotoboek. Het klassieke XXL hardcover fotoalbum wordt gedrukt op 170 g/m2 premium fotopapier. Elke pagina wordt met hoogglans afgewerkt en de gebruikte drukmethode garandeert een optimale kleurweergave.

Het fotoboek met harde kaft is verreweg het populairste product uit het posterXXL-assortiment; veel van onze klanten kiezen ervoor om hun waardevolle herinneringen in een hardcover fotoboek te bewaren. Een fotoboek maken en bestellen wordt natuurlijk nog leuker wanneer je kunt profiteren van een mooie fotoboek-aanbieding. Hoewel onze bestseller hardcover fotoboeken altijd scherp geprijsd zijn, kun je ze regelmatig met korting aanschaffen. Ook voor onze andere fotoboeken geldt met regelmaat een fotoalbum-aanbieding.

Hoe kun je via posterXXL een hardcover fotoboek maken?

Ga je via posterXXL een hardcover fotoboek maken, dan heb je de keuze uit drie basisformaten, die ieder in twee uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Je kunt kiezen voor een A4- of een A5-formaat, of voor een vierkant fotoboek met de afmetingen 20 cm of 30 cm. De A4- en A5-fotoboeken kunnen in een staande of liggende variant ontworpen en besteld worden. posterXXL geeft je alle vrijheid bij het ontwerpen van jouw fotoalbum. Om je fotoboek met harde kaft zo snel en eenvoudig mogelijk te ontwerpen, kun je in je browser gebruik maken van onze online designer. Bestellen via de browser werkt voor alle zes boekformaten met een aantal van 24 tot 96 pagina´s.

Wil je meer keuze op het gebied van designs en lay-outs? Dan is het aan te raden om onze design-software te downloaden. Wat de design-software extra handig maakt, is dat deze je de mogelijkheid biedt om je project tussendoor op te slaan. Je kunt dus alle tijd nemen bij het ontwerpen van je fotoboek. Met de software kun je een fotoboek maken dat minimaal 60 en maximaal 96 bladzijden bevat.

Andere posterXXL-fotoboeken en persoonlijke foto-ideeën

Om de foto's van je trouwfeest samen te bundelen, raden wij je ons speciale trouwalbum met stijlvolle, feestelijke designs aan. Heb je verschillende panoramafoto’s gemaakt, dan is het premium-fotoboek met harde kaft het beste fotoboek. Door de stabiele en platliggende panoramabinding blijven deze brede foto’s goed zichtbaar, zelfs in het midden van het fotoboek. Ook voor het trouwalbum en het premium-fotoalbum met harde kaft geldt regelmatig een scherpe fotoboek-aanbieding.

Je allermooiste foto´s altijd in het zicht hebben? Probeer dan eens een grote afdruk en laat een eigen poster printen. Of ga juist voor een klein gepersonaliseerd fotogeschenk, zoals onze fotobuttons.

posterXXL hardcover fotoboek
Nach oben