Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Fotoalbum - Online ontwerpen als een harde kaft fotoboek

Productdetails Fotoalbum
Prijzen en formaten Fotoalbum
Bestelmogelijkheden Fotoalbum
Productbeschrijving

Een fotoboek maken; je mooiste herinneringen gebundeld

Ben je net terug van een prachtige reis? Heb je de afgelopen tijd een grote hoeveelheid foto´s van je kinderen gemaakt? Of ben je gewoon op zoek naar een origineel cadeau? Een fotoalbum maken is een geweldige manier om herinneringen te bundelen. Bij posterXXL is een fotoboek maken helemaal niet ingewikkeld, en je kunt het boek geheel naar eigen smaak ontwerpen! Fotoboeken hebben we in iedere stijl; kies uit een fotoboek met een harde kaft, een echtfotoboek, een fotoboek met een soepele kaft, een fotoboek met een linnen kaft of een fotoboek met een viltkaft. Er zit ongetwijfeld een fotoboek tussen dat past bij jouw project.

Een fotoalbum maken

Wat voor fotoboeken kun je maken bij posterXXL?

Wanneer je online een fotoboek gaat maken via posterXXL, selecteer je eerst het type fotoalbum dat je wilt gaan maken. Heb je een klassiek boek in gedachten? Dan is onze beststeller, het fotoboek met harde kaft, waarschijnlijk een geschikte optie voor jou. Met dit boek kun je alle kanten op! Naast het fotoboek met harde kaft, is er ook het fotoboek met soepele kaft. Dit fotoboek kun je maken als je je album een magazine-look wilt geven.

Heb je foto´s in panoramavorm of foto´s die gewoon zo bijzonder zijn dat ze wel twee pagina´s in beslag mogen nemen? Kies dan voor een echtfotoboek. De bladzijden in dit boek zijn door middel van panorama-binding bevestigd, waardoor de pagina´s altijd mooi plat blijven liggen als je het boek openslaat. Een ander voordeel van het echtfotoboek: wanneer je dit fotoboek gaat maken, bepaal je zelf of jouw foto´s op hoogglans papier of juist op zijdemat papier worden afgedrukt.

In plaats van een standaard harde of soepele kaft, kun je bij posterXXL ook kiezen voor een linnen kaft of voor een kaft van vilt. Wanneer je een fotoboek met linnen kaft gaat maken, selecteer je een bepaalde kleur voor de kaft of laat je deze bedrukken met een eigen foto. Voor de kaft van vilt voer je een tekst in, die vervolgens in de door jou gekozen kleur op het vilt geborduurd wordt. Verzamel in dit boek bijvoorbeeld foto´s van je kind en laat zijn of haar naam op de voorkant zetten!

Met uitzondering van de fotoboeken met viltkaft, bepaal je bij ieder fotoboek zelf welk formaat en welk aantal pagina´s jouw album heeft. Of je nu een klein A5-boekje met 24 pagina´s wilt bestellen, of een A4-fotoalbum wilt maken dat bijna 100 bladzijden bevat; het is allemaal mogelijk.

Hoe kun je je fotoboek maken?

Weet je welk soort fotoboek je wilt maken? Dan kun je meteen aan de slag! Een fotoalbum maken kan bij ons op twee manieren. Wanneer je voor 48 pagina´s of minder kiest, kun je direct online je fotoboek maken. Je hoeft dan geen software te downloaden. Daarnaast kunnen alle albums (tot 96 pagina´s) ontworpen worden met onze speciale posterXXL Designer. Deze software is gratis te downloaden en biedt verschillende voordelen ten opzichte van het online ontwerpen. Zo heb je de keuze uit diverse thema´s en kant-en-klare opmaken en krijg je met behulp van de 3D-weergave alvast een goed beeld van hoe jouw fotoboek eruit komt te zien.

Nach oben