Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Trouwalbum - Herinnering aan de mooiste dag

Productdetails Trouwalbum
posterXXL Designer
Prijzen en formaten Trouwalbum
Bestelmogelijkheden Trouwalbum
Productbeschrijving

Een trouwalbum maken: de dierbaarste herinnering aan jullie mooiste dag

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Het is een dag waar je nog vaak aan terug zult denken. En waarmee haal je beter herinneringen op dan met een zelfontworpen trouwalbum? Bij posterXXL kun je een trouwalbum maken dat net zo uniek is als de grote dag zelf. Kies je favoriete model en formaat trouwfotoboek en begin meteen met ontwerpen!

Hoe jouw trouwalbum eruit kan zien

Net als onze reguliere hardcover fotoboeken, zijn de trouwalbums van posterXXL er in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit een staand model trouwfotoboek (A4 of A5), een liggend model (A4 of A5) en een vierkant model (20 cm of 30 cm). Daarnaast kun je zelf het aantal pagina´s van jouw trouwalbum bepalen. Ga bijvoorbeeld voor een compact trouwalbum van 24 pagina´s of pak het groots aan en laat een trouwalbum maken met 96 pagina´s. In al onze trouwalbums drukken we je foto´s in heldere kleuren af, op professioneel 170 g/m² fotopapier. Op de hardcover omslag van het trouwfotoboek komt jouw eigen omslagontwerp in hoogglans.

posterXXL Trouwalbum

Hoe kun je een trouwalbum laten maken bij posterXXL?

Als je een trouwalbum wilt laten maken bij posterXXL, kan dit op twee verschillende manieren. Welke methode voor jou het handigst is, hangt gedeeltelijk af van het aantal pagina´s dat jij in je trouwalbum wilt hebben. Trouwalbums met minder dan 60 pagina´s kun je zowel online ontwerpen als met behulp van onze speciale software. De software is gemakkelijk te downloaden op onze website. Een bijkomend voordeel is dat je hiermee beschikt over kant-en-klare designs en lay-outs, en dat je je project tussentijds kunt opslaan. Zo wordt het ontwerpen van jouw unieke trouwalbum nog gemakkelijker!

Nach oben