Acrylglas - Foto's met indrukwekkend diepte-effect

Productdetails Acrylglas
Uitvoering Acrylglas
Acrylglas met lijst
Formaten vergelijken Acrylglas
Prijzen en formaten Acrylglas
Fotowereld
Accessoires Acrylglas
Productbeschrijving

Fleur je huis op met een foto op acrylglas

Laat jouw foto op acrylglas zetten (ook wel bekend als acrylglas) en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd. Dit zorgt ervoor dat je foto goed beschermd is. Acrylfoto’s zijn licht van gewicht en bovendien onbreekbaar. Het is een wereld van verschil als je dit vergelijkt met glas. Glas is een stuk zwaarder en je moet er voorzichtig mee omgaan. Een foto op acrylglas is extra mooi als je hiervoor een afbeelding met levendige kleuren gebruikt. Het acrylglas zorgt er namelijk voor dat de kleuren goed naar voren komen. Bij directdruk wordt jouw foto direct op het acrylglas gedrukt. Bij Fineart wordt jouw foto op Premium papier gedrukt die achter de 4 mm sterke Acrylglas plaat wordt aangebracht. Door de hoogwaardige kwaliteit hiervan zullen de kleinste details scherp en helder worden weergegeven.

De acrylglas foto; verkrijgbaar met toebehoren en in verschillende formaten

Een foto op acrylglas is in allerlei formaten te bestellen. Je kunt ervoor kiezen een kleine foto af te laten drukken (30x20), maar een groot formaat is ook mogelijk (120x40). Bovendien kun je voor een vierkante vorm of een panoramaformaat kiezen. Meer details over alle beschikbare formaten zijn te vinden op onze website.

Wil je dat je acrylglas foto nog vormbestendiger en duurzamer is? Dan kun je de achterkant met een alu-dibond plaat laten versterken. Vooral bij grote formaten (vanaf een lengte van 80 cm) raden wij aan om dit te doen. Het alu-dibond werkt namelijk de natuurlijke curve van acrylglas tegen.

Wil je jouw unieke acrylglas foto aan de muur hangen? Neem er dan een alu-ophangsysteem bij. Een geschikt ophangsysteem is zeer eenvoudig te kiezen tijdens het bestelproces bij posterXXL.

foto op acrylglas

Naast ophangsysteem bieden we een breed assortiment aan mooie handgemaakte lijsten in verschillende kleuren. Je kunt bijvoorbeeld voor een expo-lijst kiezen of een lijst gemaakt van hout. Er is altijd wel een lijst die bij jouw foto en jouw interieur past. Als je geen eigen foto bij de hand hebt die je graag wilt afdrukken, maar wel iets speciaals aan je muur wilt, dan is het aan te raden even in onze fotowereld te kijken. Hier vind je een grote verzameling mooie foto’s, die je kunt gebruiken om jouw huis op te fleuren.

Hoe bestel je een foto op acrylglas?

Een foto op acrylglas is eenvoudig besteld bij posterXXL. Je selecteert gewoon een foto die op je computer of in je Dropbox opgeslagen is. Handig om te weten is dat we zowel de formaten JPEG, TIFF, PNG als PDF verwerken, met een bestandsgrootte van maximaal 50 MB. Upload je fotobestand via ons programma en kies een formaat. Daarna kun je aangeven of je er bijvoorbeeld een ophangsysteem bij wilt. Vul dan je gegevens in, geef aan hoe je wilt betalen (via iDeal of PayPal, met je creditcard of op rekening) en je bestelling is rond. Voor je het weet is de foto op acrylglas naar jou onderweg!