We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Acrylglas - Foto's met indrukwekkend diepte-effect

Productdetails Acrylglas
Uitvoering Acrylglas
Acrylglas met lijst
Formaten vergelijken Acrylglas
Prijzen en formaten Acrylglas
Fotowereld
Accessoires Acrylglas
Productbeschrijving

Verrijk je interieur met een foto op plexiglas

Laat jouw foto op plexiglas (ook wel bekend als acrylglas) afdrukken en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd. Omdat de foto achter het glas zit, wordt deze meteen goed beschermd. Plexiglas-foto’s zijn licht van gewicht en bovendien onbreekbaar; een wereld van verschil vergeleken met glas, dat een stuk zwaarder is en waar je voorzichtig mee om moet gaan. Een foto op acrylglas is extra mooi als je hiervoor een afbeelding met levendige kleuren gebruikt. Het acrylglas zorgt er namelijk voor dat de kleuren optimaal naar voren komen. De foto die op het plexiglas zit, is een fineart-druk op premium fotopapier. Door de hoogwaardige kwaliteit hiervan zullen de kleinste details scherp en helder worden weergegeven. Zo beleef je bijzondere vakanties of unieke momenten in je leven opnieuw met sprekende afbeeldingen in je interieur.

Een plexiglas-foto van posterXXL; dit zijn de mogelijkheden

Een foto op plexiglas is in allerlei formaten te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een kleine foto op glas te laten afdrukken (30x20 cm), maar een zeer groot formaat is ook mogelijk (120x40 cm). Bovendien kun je voor een vierkante vorm of een panoramaformaat kiezen. Meer details over alle beschikbare formaten voor jouw foto in glas zijn te vinden op deze pagina en onder de afzonderlijke productbeschrijvingen.

Wil je dat je plexiglas-foto nog vormbestendiger en duurzamer wordt? Dan kun je de achterkant met een plaat van Foto op Aluminium laten versterken. Vooral bij grote formaten (vanaf een lengte van 80 cm) raden wij aan om dit te doen. De plaat van Foto op Aluminium werkt namelijk de natuurlijke curve van acrylglas tegen, waardoor de vorm gecorrigeerd wordt en netjes behouden blijft. Verder bieden foto’s op acrylglas standaard al een hoge UV-bescherming, zodat je langer van de levendige kleuren kunt genieten. Duurzamer kun je niet omgaan met je dierbare herinneringen!

Wil je jouw unieke foto op glas aan de muur hangen? Neem er dan een alu-ophangsysteem bij. Een geschikt ophangsysteem is zeer eenvoudig te kiezen tijdens het bestelproces.

foto op acrylglas

Naast ophangsystemen, bieden we een breed assortiment van mooie, handgemaakte lijsten in verschillende kleuren. Je kunt bijvoorbeeld voor jouw foto op plexiglas een expo-lijst bestellen of een lijst gemaakt van hout. Er is altijd wel een lijst die bij de door jou gekozen foto op glasplaat en bij je interieur past. Heb je zelf geen geschikte foto om te laten afdrukken op glas, maar wil je wel iets speciaals aan je muur hangen? Dan is het aan te raden even een kijkje te nemen in onze fotowereld. Hier vind je een uitgebreide verzameling mooie foto’s, die we op glas kunnen afdrukken. Er is voor ieder wat wils om in een mum van tijd je huis op te fleuren; precies zoals dat bij jou past.

Hoe bestel je een foto op acrylglas?

Een foto op plexiglas kun je eenvoudig bestellen bij posterXXL. Je selecteert gewoon een foto van je computer, je Dropbox of in onze fotowereld. Handig om te weten is dat we zowel de formaten JPEG, TIFF, PNG als PDF verwerken, met een bestandsgrootte van maximaal 50 MB. Upload je fotobestand via ons programma en kies een formaat. Daarna kun je aangeven of je er bijvoorbeeld nog een ophangsysteem bij wilt voor jouw foto op plexiglas en wellicht ook een lijst naar keuze. Vul dan je gegevens in, geef aan hoe je wilt betalen (via iDeal of PayPal, met je creditcard of op rekening) en je bestelling is rond. Voor je het weet, is de plexiglas-foto naar jou onderweg. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de perfecte plek in huis uitzoeken om hem op te hangen. En dat is mogelijk lastiger dan het bestellen zelf.

Nach oben