Poster - XXL foto in diverse formaten

Productdetails Poster
Uitvoering Poster
Lijsten en passepartouts
Formaten vergelijken Poster
Prijzen en formaten Poster
Fotowereld
Accessoires Poster
Productbeschrijving

Een professionele poster maken met jouw foto

Sommige foto´s zijn te mooi om in een klein lijstje te stoppen; die mogen worden gezien! Ons advies: een poster laten printen. Laat een groot formaat poster maken en je hebt een echte eye catcher aan de muur. Of laat meerdere foto´s met hetzelfde thema op kleinere posters drukken en maak er een collage van. Niet alleen word je zo steeds even herinnerd aan je geliefde, je huisdier of aan de mooie reis die je gemaakt hebt; zelf een poster laten afdrukken is ook nog eens de ideale manier om je interieur persoonlijker te maken!

Wat voor posters kun je laten drukken?

Bij posterXXL kun je je foto-poster helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Ten eerste heb je de keuze uit verschillende vormen en formaten. Qua vorm kun je kiezen uit de categorieën: vierkant, panorama, lijst, DIN, 3:2, 4:3 en 16:9. Binnen deze categorieën bepaal je zelf de maten. Het kleinste formaat poster is 20 cm x 20 cm (kijk voor nog kleinere formaten bij ´Foto´s afdrukken´) en het grootste is maar liefst 435 cm x 145 cm. Ten tweede kun je ervoor kiezen je poster gelamineerd te laten maken. Gelamineerde foto-posters zijn zowel in matte als in glanzende versie beschikbaar.

Wat alle posters die wij maken met elkaar gemeen hebben, is dat ze scherp en in heldere kleuren worden afgedrukt, op sterk 250 g/m² premium fotopapier. De posters die we drukken gaan ook nog eens lang mee, want de kleuren blijven maar liefst 200 jaar lichtecht. Wil je je foto-poster graag in een lijst ontvangen? Ook dat is geen probleem; we hebben een groot assortiment aan handgemaakte lijsten en passe-partouts.

Hoe kun je posters laten maken bij posterXXL?

Heb je al een mooie foto op het oog en wil je hier graag een poster van laten maken? Het bestelproces is heel eenvoudig. Geef op deze pagina eerst aan welk soort poster je wilt laten maken (niet gelamineerd, gelamineerd en mat, of gelamineerd en glanzend) en selecteer daarna het formaat. Twijfel je over het formaat? Kijk dan even onder het kopje ´Formaten vergelijken´. De afbeeldingen onder dit kopje geven je een beter idee van de grootte van de verschillende posters.

Na het kiezen van het soort foto-poster en het formaat, kun je je foto uploaden. Om dit te doen selecteer je het bestand uit de documenten op je computer of uit je Dropbox-account. Het bestand dient in JPEG-, TIFF-, PNG- of PDF-vorm aangeleverd te worden en mag niet groter zijn dan 50 MB. Zodra de foto geüpload is, zie je een overzicht van de verschillende lijsten en passe-partouts die meegeleverd kunnen worden. Kies de gewenste lijst of geef aan dat je de poster wilt laten maken zonder lijst erom. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een ophangsysteem of andere accessoires aan je bestelling toe te voegen. Ben je helemaal tevreden over je bestelling? Dan hoef je alleen nog maar je adres- en betalingsgegevens in te vullen. Voor je het weet heb je je zelf ontworpen foto-poster in huis!

Poster