Poster - XXL foto in diverse formaten

Productdetails Poster
Uitvoering Poster
Lijsten en passepartouts
Formaten vergelijken Poster
Prijzen en formaten Poster
Fotowereld
Een tip: Ontwerp een poster fotocollage
Accessoires Poster
Productbeschrijving

Van jouw foto een professionele poster laten maken

Sommige foto´s zijn te mooi om in een klein lijstje te stoppen; die mogen worden gezien! Ons advies: laat deze foto’s afdrukken op posterformaat. Maak van één foto een grote poster en je hebt een echte eye catcher aan de muur. Of verzamel verschillende foto’s met hetzelfde thema, laat hier kleine posters van maken en stel je eigen collage samen. Niet alleen word je zo steeds even herinnerd aan je geliefde, je huisdier of aan de mooie reis die je gemaakt hebt; een eigen foto op een poster laten drukken is ook nog eens de ideale manier om je interieur persoonlijker te maken!

Wat voor posters kun je laten maken?

Maak je je eigen poster via posterXXL, dan kun je deze helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Ten eerste heb je de keuze uit verschillende vormen en formaten. Qua vorm kun je kiezen uit de categorieën: vierkant, panorama, lijst, DIN, 3:2, 4:3 en 16:9. Binnen deze categorieën bepaal je zelf de maten. De kleinste poster die je kunt laten maken is 20 cm x 20 cm (kijk voor nog kleinere formaten bij ´Foto´s afdrukken´) en de grootste is maar liefst 435 cm x 145 cm. Ten tweede kun je ervoor kiezen om je poster gelamineerd te laten maken. Gelamineerde fotoposters zijn zowel in matte als in glanzende versie te bestellen.

Wil je je fotoposter graag in een lijst ontvangen? Ook dat is bij ons geen probleem. We hebben een groot assortiment van handgemaakte lijsten; van brede, zwarte lijsten van hout, tot smalle, zilverkleurige lijsten van kunststof. Er is dus altijd wel een lijst die jouw fotoposter extra mooi laat uitkomen. Een ingelijste poster kun je met of zonder passe-partout bestellen. Net als onze fotolijsten, zijn onze passe-partouts verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor iedereen die graag zelf een poster wil laten maken, maar daar geen eigen foto voor wil gebruiken, is er de fotowereld. Dit is een online archief van posterXXL dat meer dan 30 miljoen afbeeldingen bevat. Met behulp van de zoekfunctie vind je hier gemakkelijk een foto die past binnen het thema dat jij in je hoofd hebt.

Wat alle posters die wij maken met elkaar gemeen hebben, is dat ze scherp en in heldere kleuren worden afgedrukt, op sterk 250 g/m² premium fotopapier. Laat je een poster bij ons maken, dan weet je bovendien dat deze nog heel lang mooi zal blijven. De kleuren van de foto blijven namelijk maar liefst 200 jaar lichtecht.

Hoe kun je je eigen poster laten maken?

Heb je een mooie foto op het oog en wil je hier graag een poster van laten maken? Het bestelproces is heel eenvoudig. Geef op deze pagina eerst aan wat voor soort poster je wilt laten maken (niet gelamineerd, gelamineerd en mat, of gelamineerd en glanzend) en selecteer daarna het formaat. Twijfel je over het posterformaat? Kijk dan even onder het kopje ´Formaten vergelijken´. De afbeeldingen onder dit kopje geven je een beter idee van de grootte van de verschillende posters.

Na het kiezen van het soort fotoposter en het posterformaat, kun je je foto uploaden. Om dit te doen, selecteer je het bestand in de documenten op je computer of in je Dropbox-account. Het bestand dient in JPEG-, TIFF-, PNG- of PDF-vorm aangeleverd te worden en mag niet groter zijn dan 50 MB. Zodra de foto geüpload is, zie je een overzicht van de verschillende lijsten en passe-partouts die meegeleverd kunnen worden. Kies de gewenste lijst of geef aan dat je de poster wilt laten maken zonder lijst erom. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een ophangsysteem of andere accessoires aan je bestelling toe te voegen. Ben je helemaal tevreden over je bestelling? Dan hoef je alleen nog maar je adres- en betalingsgegevens in te vullen. Voor je het weet heb je je zelf ontworpen fotoposter in huis!

Poster
Nach oben