We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Foto op Geborsteld® - Foto op geborsteld aluminium

Productdetails Foto op Geborsteld®
Foto op Geborsteld®
Formaten vergelijken Foto op Geborsteld®
Prijzen en formaten Foto op Geborsteld®
Fotowereld
Accessoires Foto op Geborsteld®
Productbeschrijving

Bijzonder effect: jouw foto op geborsteld aluminium laten printen

Met onze afdruktechniek op geborsteld aluminium zijn jouw foto’s zó klaar voor je eigen tentoonstelling. De geborstelde aluminium plaat heeft een mooie structuur met horizontale streken, waardoor een zachte matglans ontstaat en het metalige karakter van het geborstelde aluminium tevoorschijn komt. Anders dan bij de Foto op Aluminium-techniek, wordt het metaal op de lichte delen van de foto niet met verf bedekt, waardoor de aluminiumglans zichtbaar blijft. Geborsteld aluminium is bijzonder geschikt voor foto’s met veel contrast, omdat een geheel donkere foto het metaal af zou dekken. Om het effect te versterken kun je jouw contrastrijke foto ook in zwart-wit laten afdrukken.

Kies uit verschillende formaten en lijsten

Een foto op geborsteld aluminium wordt altijd direct op het metaal geprint, omdat het geborstelde aluminium anders niet meer te zien zou zijn. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende formaten, variërend van 20x20 centimeter tot één bij twee meter. Via het bestelmenu kun je de uitsnede van je foto aanpassen en en een kleureffect kiezen. Ga daarbij uit van de foto zelf: voor een optimale uitsnede bepaal je eerst welk deel van de foto je wilt laten afdrukken en pas je vervolgens het formaat van de geborstelde aluminium plaat aan. Voor het kleureffect geldt dat een foto met sterke contrasten erg mooi kan zijn in zwart-wit, terwijl je een foto waarin de kleurencombinatie een belangrijke rol speelt natuurlijk beter in kleur kunt laten afdrukken. Tip: als je je foto van tevoren met een professioneel fotoprogramma zoals Photoshop bewerkt, kun je verschillende kleureffecten uitproberen.

Jouw foto op geborsteld aluminium laten printen

Zo bestel je jouw foto op geborsteld aluminium

Via de knop ‘Ontwerp hier’ kun je jouw foto op geborsteld aluminium bestellen. Je kunt dan alvast het gewenste formaat uitkiezen. De prijs voor het formaat dat je aanklikt wordt meteen getoond, zodat je de prijzen snel met elkaar kunt vergelijken. Vervolgens word je gevraagd om je foto te uploaden. Je kunt een bestand op je computer selecteren, een foto uit je Dropbox importeren of het gewenste bestand direct naar het upload-vakje slepen. Het programma controleert automatisch of de resolutie van je foto hoog genoeg is, en raadt je eventueel aan om een foto met een hogere resolutie te uploaden of een kleiner formaat te kiezen.

Als je foto succesvol is geupload beland je in het winkelwagentje, waar je alle gegevens rondom jouw foto op geborsteld aluminium te zien krijgt. Onder het knopje ‘Bewerken´ kun je de uitsnede van de foto veranderen, of een kleureffect toepassen. Ook kun je het formaat van de foto nog een keer aanpassen. Vervolgens bepaal je of jouw foto op geborsteld alumimium moet worden ingelijst. Van een simpele lijst uit glad hout tot een stijlvolle rustieke lijst; je kunt uit een groot aantal stijlen en kleuren kiezen. Als de bewerking en het kiezen van de lijst zijn afgerond, hoef je alleen nog je adres- en betaalgegevens in te vullen (betalen is via iDEAL, via Paypal, met creditcard of op rekening mogelijk). Dan kun je je verheugen op jouw eigen foto aan de muur!

Nach oben