We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Canvas - Foto's met echte galerie-look

Productdetails Canvas
Uitvoering Canvas
Ingelijste fotocanvas
Formaten vergelijken Canvas
Prijzen en formaten Canvas
Fotowereld
Accessoires Canvas
Productbeschrijving

Je eigen foto op canvas laten drukken

Met een foto op canvas creëer je op een simpele manier een echte galerie-look in huis. Op de website van posterXXL kun je een afbeelding of foto naar keuze uploaden, waarna je ervoor kunt kiezen deze op canvas te laten drukken. De foto op linnen hangt dan binnen de kortste keren bij jou aan de muur! Mocht je zelf niet over een geschikte foto beschikken of heb je liever een heel andere afbeelding aan de wand, dan kun je ook een kijkje nemen in de online fotowereld van posterXXL. Hier vind je meer dan 30 miljoen foto’s, waardoor je altijd wel een foto kunt vinden die bij jou en je interieur past.

Foto-canvas in verschillende uitvoeringen en formaten

Het canvas doek waar je foto op wordt geprint, heeft een stevige structuur en is op een houten spieraam gespannen. Doordat het foto-canvas reeds ingeslagen houten spieën bevat, kan het canvas op elk moment nagespannen worden.

De foto op canvas kan in twee uitvoeringen worden besteld: met een dikte van 2 centimeter of met een dikte van 4 centimeter. Welke dikte je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van het formaat van het canvas. Het canvas met een dikte van 2 centimeter is optimaal voor kleine en middelgrote formaten. De variant met een dikte van 4 centimeter is juist aan te raden wanneer het canvas doek meer dan 80 centimeter lang is. Dit zorgt voor meer stabiliteit en een mooiere optiek.

Indien gewenst kan de canvas foto uitgerust worden met een handgemaakte baklijst. Je canvas wordt dan zonder glas ingelijst. De lijsten zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: bruin, zwart, wit en crèmewit. Tussen het kader en het canvas wordt een afstand van ongeveer 5 millimeter aangehouden.

Bij posterXXL kun je een foto op canvas in verschillende formaten bestellen. Populaire maten variëren van 20 x 20 centimeter tot en met 60 x 60 centimeter. Toch zijn er ook andere formaten mogelijk. Op de website hebben we de maten overzichtelijk onderverdeeld in een aantal subcategorieën: bestseller, 3:2, 4:3, vierkant, panorama, lijstformaten en 16:9. Wanneer je op één van deze subcategorieën klikt, opent een tabel met alle mogelijke formaatopties. Zo kun je er bijvoorbeeld XXL-formaten vinden voor één of meerdere canvas prints, die tot wel 2 meter lang zijn.

De foto op canvas is één van de bestsellers bij posterXXL en siert al vele muren in ons land. Mede door de goede kwaliteit en omdat hij tegen een scherpe prijs besteld kan worden, is de foto op linnen een populaire optie in ons assortiment. Laat je favoriete foto afdrukken op canvas of kies uit één van de vele canvas prints die posterXXL aanbiedt.

Ontwerp je eigen canvas door een foto te uploaden

Wanneer je via posterXXL een canvas laat bedrukken, klik je eerst op de ‘Ontwerp hier’-knop. Er zal een venster openen dat je vraagt een foto te kiezen voor je productontwerp. Deze foto kun je uploaden door via ‘Mijn Computer’ de bestandslocatie te selecteren. Ook kun je de gekozen foto direct naar het upload-venster slepen. Zorg ervoor dat de foto niet groter is dan 50 MB en dat de afbeelding is opgeslagen in een JPG-, PNG-, PDF- of TIFF-formaat. Tevens is het belangrijk rekening te houden met de resolutie van je foto. Nadat je een foto hebt geselecteerd, kun je een keuze maken met betrekking tot het formaat van de foto. Indien gewenst, kun je vervolgens ook nog een lijst selecteren. Hierna zit de foto die je op canvas wilt laten drukken in je winkelwagentje en kun je meteen afrekenen. Of winkel nog even verder en bekijk ook onze andere fotoproducten, zoals ons fotoboek met harde kaft of onze fotokalenders.

Nach oben