Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

PVC-zeil - langdurig en ideaal voor outdoor gebruik

Productdetails PVC-zeil
Fotowereld
Accessoires PVC-zeil
Productbeschrijving

Laat een gepersonaliseerd spandoek maken

Heb je een spandoek nodig voor een feestje of zoek je een outdoor reclamedoek voor je bedrijf? Bij posterXXL kun je eenvoudig en snel een gepersonaliseerd spandoek laten maken. Met jouw afbeelding op PVC-zeil trek je op een effectieve manier de aandacht van een groot publiek. Laat dus je eigen foto of bedrijfslogo op een outdoor spandoek drukken en vergroot je naamsbekendheid. Beschik je zelf niet over een geschikte afbeelding? Het is ook mogelijk een afbeelding te kiezen uit het brede foto-assortiment in onze fotowereld.

Een spandoek bedrukken van de beste kwaliteit

Het robuuste PVC-materiaal met 500g/m² resp. 510/m² zorgt ervoor dat het ook bij nat weer en sterke wind niet scheurt. Bovendien is het waterbestendig en lichtecht. Bij posterXXL maken we alleen gebruik van speciale outdoor kleuren voor het mooiste resultaat. Heb je dus een spandoek laten bedrukken, dan hoef je niet bang te zijn dat de kleuren snel zullen vervagen. Het spandoek is voorzien van zeiloogjes. Deze zitten 50 cm bij elkaar vandaan, zodat het zeil gemakkelijk opgehangen kan worden.

Bij ons kun je spandoeken laten maken in allerlei formaten en voor kort- of langdurig gebruik. In de spandoeken voor kort gebruik zijn praktische en transparante zeilogen van kunststof verwerkt. De premium spandoeken voor langdurig outdoor gebruik hebben metalen oogjes, die door twee lagen PVC gaan. Dit zorgt voor extra stevigheid. Ook zijn de randen van de premium spandoeken omgeslagen en aan de binnenkant vastgeplakt, zodat de duurzaamheid gewaarborgd is. Met kabelbinders en expander kabels kunnen de spandoeken eenvoudig en veilig opgehangen worden.

gepersonaliseerd spandoek

Een spandoek laten drukken? Zo geregeld bij posterXXL!

Wil je een gepersonaliseerd spandoek laten maken, dan heb je dat bij posterXXL in slechts een paar stappen geregeld. Zo werkt het: kies een foto of ontwerp uit de bestanden op je computer of selecteer een bestand uit je Dropbox. Handig om te weten is dat we alleen de formaten JPEG, TIFF, PNG en PDF kunnen verwerken, met een bestandsgrootte van maximaal 50 MB. Upload het uitgekozen bestand en kies welk formaat PVC-zeil je wilt laten bedrukken. Voeg indien gewenst een effect toe (sepia of zwart-wit). Daarna kun je aangeven of je nog één van de accessoires erbij wilt bestellen of verder wilt gaan zonder extra’s. Check of je bestelling klopt en verzilver eventueel een actiecode. Vul dan je gegevens in en geef aan hoe je wilt betalen. Betalen kan via iDeal of PayPal, met je creditcard of op rekening. Plaats dan je bestelling en wij gaan jouw spandoek bedrukken!

Wil je wel naamsbekendheid genereren, maar is een spandoek laten drukken niet helemaal wat je in gedachten had? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze categorie stickers.

Nach oben