Fotoboek harde kaft: Tot 96 pagina's voor maar € 20!* KLIK HIER
*A4/A5/vierkant 20 cm fotoboeken, tot 96 pagina's.

PVC-zeil
PVC-zeil
eKomi - The Feedback Company
PVC-zeil
Pvc-zeil

Pvc-zeil

€ 14,99 incl. BTW, excl. verzendingskosten

Ontwerp hier

Kies je product:

Jouw gepersonaliseerd PVC-zeil voor langdurig outdoor gebruik

Productdetails PVC-zeil

 • Als feestdoek of professionele outdoor reclame.
 • In buitengewone formaten tot 10 meter lengte.
 • Zeer robuust en scheurvast materiaal met 510 g/m² (standaard) of 500 g/m² (premium) dichtheid.
 • Met ogen op een afstand van elk ca. 50 cm.
 • Waterbestendig en lichtecht, vergelijkbaar met vrachtzeilen.
 • Druk met speciale outdoor kleuren voor duurzame outdoor toepassing.
 • Eenvoudig en veilig ophangen met kabelbinders of expander kabels.

Uitvoering PVC-zeil

pvc-zeil standaard

PVC-zeil standaard

Eenvoudige verwerking met praktische en transparante zeilogen in kunststof. Scheurvast materiaal 510 g/m².
Voor outdoor toepassingen van korte termijn geschikt.

vanaf € 14,99 incl. BTW, excl. verzendingskosten

pvc-zeil premium

PVC-zeil premium

Geschikt voor langdurige outdoor toepassingen.Scheurvast materiaal 500 g/m². De randen worden omgeslagen en vanbinnen vastgekleefd.
De metalen zeilogen gaan door 2 lagen PVC, wat zorgt voor extra stevigheid.

vanaf € 22,99 incl. BTW, excl. verzendingskosten

Prijzen en formaten PVC-zeil

Fotowereld

  Geen eigen foto bij de hand?

  Kies jouw persoonlijk kunstwerk in onze fotowereld met meer dan 30 miljoen foto's!

  Zoekwoorden:

   Ontdek onze fotowereld

   Accessoires PVC-zeil

   Productbeschrijving

   Laat een gepersonaliseerd spandoek maken

   Heb je een spandoek nodig voor een feestje of zoek je een outdoor reclamedoek voor je bedrijf? Bij posterXXL kun je eenvoudig en snel een gepersonaliseerd spandoek laten maken. Met jouw afbeelding op PVC-zeil trek je op een effectieve manier de aandacht van een groot publiek. Laat dus je eigen foto of bedrijfslogo op een outdoor spandoek drukken en vergroot je naamsbekendheid. Beschik je zelf niet over een geschikte afbeelding? Het is ook mogelijk een afbeelding te kiezen uit het brede foto-assortiment in onze fotowereld.

   Een spandoek bedrukken van de beste kwaliteit

   Het materiaal van het spandoek is vergelijkbaar met dat van een vrachtzeil: robuust, scheurvast en met een dichtheid van 550 g/m². Bovendien is het waterbestendig en lichtecht. Bij posterXXL maken we alleen gebruik van speciale outdoor kleuren voor het mooiste resultaat. Heb je dus een spandoek laten bedrukken, dan hoef je niet bang te zijn dat de kleuren snel zullen vervagen. Het spandoek is voorzien van zeiloogjes. Deze zitten 50 cm bij elkaar vandaan, zodat het zeil gemakkelijk opgehangen kan worden.

   Bij ons kun je spandoeken laten maken in allerlei formaten en voor kort- of langdurig gebruik. In de spandoeken voor kort gebruik zijn praktische en transparante zeilogen van kunststof verwerkt. De premium spandoeken voor langdurig outdoor gebruik hebben metalen oogjes, die door twee lagen PVC gaan. Dit zorgt voor extra stevigheid. Ook zijn de randen van de premium spandoeken omgeslagen en aan de binnenkant vastgeplakt, zodat de duurzaamheid gewaarborgd is. Met kabelbinders en expander kabels kunnen de spandoeken eenvoudig en veilig opgehangen worden.

   gepersonaliseerd spandoek

   Een spandoek laten drukken? Zo geregeld bij posterXXL!

   Wil je een gepersonaliseerd spandoek laten maken, dan heb je dat bij posterXXL in slechts een paar stappen geregeld. Zo werkt het: kies een foto of ontwerp uit de bestanden op je computer of selecteer een bestand uit je Dropbox. Handig om te weten is dat we alleen de formaten JPEG, TIFF, PNG en PDF kunnen verwerken, met een bestandsgrootte van maximaal 50 MB. Upload het uitgekozen bestand en kies welk formaat PVC-zeil je wilt laten bedrukken. Voeg indien gewenst een effect toe (sepia of zwart-wit). Daarna kun je aangeven of je nog één van de accessoires erbij wilt bestellen of verder wilt gaan zonder extra’s. Check of je bestelling klopt en verzilver eventueel een actiecode. Vul dan je gegevens in en geef aan hoe je wilt betalen. Betalen kan via iDeal of PayPal, met je creditcard of op rekening. Plaats dan je bestelling en wij gaan jouw spandoek bedrukken!

   Wil je wel naamsbekendheid genereren, maar is een spandoek laten drukken niet helemaal wat je in gedachten had? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze categorie stickers.