Fotobehang - behangpapier met overweldigend effect

Productdetails Fotobehang
Prijzen en formaten Fotobehang
Fotowereld
Accessoires Fotobehang
Productbeschrijving

Fotobehang van jouw favoriete foto

Wil jij ook elke morgen wakker worden met uitzicht op dat geweldige tropische strand? Of wil je elke avond genieten van de skyline van New York? Dat kan nu. Bij posterXXL is het namelijk mogelijk om fotobehang of een muurposter te laten maken van jouw eigen foto of jouw favoriete ontwerp. Door de goede drukkwaliteit en de watervaste kleuren blijft je fotobehang extra lang mooi. De hoogwaardige kwaliteit van de muurposters brengt beelden tot leven; het lijkt alsof je je daadwerkelijk op dat mooie strand of in die stad bevindt!

Het foto behang is geschikt voor elk type muur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw muur niet van het juiste materiaal is gemaakt. Je foto of ontwerp zal op duurzaam vliesbehang van 130 g/m² gedrukt worden, met een matte afwerking voor het mooiste effect. Het behang is eenvoudig te monteren door het stabiele draagmateriaal. Verder bestaat het fotobehang uit brede stroken, die het aanbrengen ervan extra gemakkelijk maken. Bovendien ontvang je bij bestelling van het behang een gedetailleerde montagehandleiding, waar precies in staat hoe je het moet ophangen voor het beste resultaat.

Verschillende formaten foto behang en accessoires

De muurposters zijn in verschillende formaten te bestellen: in rechthoekige formaten van 270 x 90 cm tot 450 x 270 cm, maar ook in vierkante vormen en in panorama-varianten. Voor een nog kleiner formaat kun je bij de categorie posters kijken. Mocht je geen eigen foto of afbeelding hebben die je wilt laten afdrukken, maar ben je toch op zoek naar speciale muurdecoratie? Dan kun je eens een kijkje nemen in onze fotowereld. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan mooie foto’s en ontwerpen die je als fotobehang kunt bestellen. Je kunt ervoor kiezen jouw foto op behang te laten drukken in de originele kleuren, maar misschien vind je sepia of zwart-wit wel beter in je interieur passen. Die opties zijn er ook.

Fotobehang van jouw favoriete foto

We raden je aan om, voordat je bestelt, ook even tussen onze fotobehang-accessoires te kijken. Hier vind je namelijk verschillende handige hulpmiddelen, die het behangen gemakkelijker zullen maken. Neem bijvoorbeeld de Rakel Pro, die het mogelijk maakt om te behangen zonder krasjes of blaasjes. Ook de speciale vliesbehang-lijm zorgt ervoor dat het behang nog strakker op de muur komt.

Bestel jouw muurposters eenvoudig bij posterXXL

Bij posterXXL is jouw persoonlijke fotobehang in een handomdraai besteld. Zo werkt het: kies een foto of ontwerp van je computer of uit je Dropbox. Handig om te weten is dat we zowel de formaten JPEG, TIFF, PNG als PDF verwerken, met een bestandsgrootte van maximaal 50 MB. Upload dit bestand eenvoudig via ons programma, kies een formaat en voeg indien gewenst een effect toe (sepia/zwart-wit). Daarna kun je aangeven of je nog één van de fotobehang-accessoires erbij wilt bestellen of verder wilt gaan zonder extra’s. Check of je bestelling compleet en juist is en verzilver eventueel een actiecode. Vul dan je gegevens in, geef aan hoe je wilt betalen (iDeal, Creditcard, op rekening of via PayPal) en je bestelling is rond. Voor je het weet waan jij je thuis in het landschap van je dromen!

Nach oben