We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Bureau onderlegger - Praktisch met jouw persoonlijke foto

Productdetails Bureau onderlegger
Uitvoering Bureau onderlegger
Productbeschrijving

Laat een bureau onderlegger bedrukken bij posterXXL

Een bureau onderlegger is erg handig voor thuis en op kantoor. Door het grote formaat (48 x 33 cm) kun je er eenvoudig je dagelijkse planning op bijhouden en er belangrijke notities op schrijven. Laat je je bureau onderlegger bedrukken met je eigen foto’s, dan wordt deze ook nog eens leuk om naar te kijken. De ideale manier om je werkplek op te fleuren!

posterXXL bureau onderlegger

Hoe ziet een bureaulegger met eigen foto´s eruit?

Wanneer je een bureau onderlegger met foto´s bij posterXXL bestelt, kun je zelf bepalen of deze uit 25 of uit 50 bladen bestaat. De onderlegger zal worden geleverd met een kleine jaarkalender en, mocht je dat willen, ook met een weekplanner.

Zo kun je al je afspraken perfect bijhouden. Door het gebruik van speciale lijm zijn de bladen gemakkelijk te verwijderen en door het 80 g/m² papier is de onderlegger ideaal om op te schrijven.

Eenvoudig je bureaulegger met eigen foto´s bestellen

Wil je een bureau onderlegger laten maken, dan bestel je die in een paar simpele stappen. Geef allereerst op onze website aan welke onderlegger (25 of 50 bladen) je wilt en klik op de ‘Bestel nu’-knop. Kies dan een design, geef aan of je de onderlegger inclusief weekplanner wilt en voer het gewenste startjaar in. Daarna kun je via ons programma je favoriete foto’s uploaden. Check dan nog een keer of je bestelling klopt, verzilver eventueel een actiecode en vul vervolgens je gegevens in. Betalen kan op rekening, met creditcard, via iDeal of via PayPal.

Bij posterXXL hebben we, naast de bureau onderlegger met eigen foto´s, ook andere producten die het plannen gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan onze bureaukalender of postkaarten kalender. Leuk voor jezelf, of om cadeau te doen.

Nach oben