Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Fotobuttons - met clip, veiligheidsspeld, spiegel of als flesopener

Productdetails Fotobuttons
Uitvoering Fotobuttons
Productbeschrijving

Gepersonaliseerde buttons maken bij posterXXL

De button is een accessoire waarmee je alle kanten op kunt. Of er nu een bandnaam, een spreuk of een mooie foto op je button staat, je draagt er iets persoonlijks mee uit. Bij posterXXL heb je nu de kans om zelf een statement te maken en je eigen buttons te laten bedrukken. De kleine eyecatchers zijn heel geschikt voor evenementen en feestjes, perfect als cadeautje, maar ook leuk om zelf te houden!

Alle fotobuttons van posterXXL zijn krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en worden gedrukt in heldere kleuren. Je kunt een bijzondere foto gebruiken voor jouw ontwerp, maar ook je buttons laten bedrukken met tekst is mogelijk.

Zelf buttons laten maken: 5 versies

Wanneer je buttons laat maken bij posterXXL, kun je kiezen uit verschillende types. De eerste twee opties zijn de fotobuttons die je aan je kleding kunt bevestigen: de klassieke fotobutton met veiligheidsspeld en de button met clip. Als derde kun je een button maken met een spiegel aan de achterzijde; ideaal voor onderweg! De vierde fotobutton bevat een magneet. Deze button kun je gemakkelijk op metalen objecten bevestigen, zoals op de koelkast. Als vijfde optie kun je een button laten maken met een flesopener; praktisch voor thuis of op een feestje.

posterXXL gepersonaliseerde buttons

Uniek design, eenvoudig besteld

Buttons laten maken bij posterXXL is heel gemakkelijk. Kies jouw favoriete type button en klik op ´Bestel nu´. Dan kun je een afbeelding uploaden en deze in de goede positie slepen. Via ´Bestellen´ kom je bij de winkelwagen en daar kun je je bestelling afronden.

Op zoek naar meer unieke spulletjes voor onderweg? Behalve voor fotobuttons, kun je ook kiezen voor allerlei andere fotocadeaus, zoals een broodtrommel of een mooie tas.

Nach oben