Foto drinkfles - Voor school, sport en onderweg

Productdetails Foto drinkfles
Uitvoering Foto drinkfles
Productbeschrijving

Een bidon bedrukken met jouw foto: je eigen herkenbare drinkfles voor onderweg

De drinkfles voor onderweg is terug van nooit weggeweest. Een bidon is ideaal voor tijdens het sporten, maar ook erg handig voor op school of op het werk. Helemaal praktisch is het om je bidon te laten bedrukken. Zo kun je ervoor zorgen dat je hem uit duizenden herkent en nooit meer naar de drinkfles van je collega grijpt. Laat je jouw bidon bedrukken bij posterXXL? Dan ontvang je een stijlvolle drinkfles, met daarop een foto in prachtige, stralende kleuren. In plaats van een bidon met foto, kun je ook kiezen voor een bidon met naam.

De praktische bidon met foto in twee varianten

De drinkfles heeft een inhoud van 0,6 liter en is gemaakt van aluminum. Dit materiaal maakt de fles licht, robuust en geschikt voor de vaatwasser. Het lage gewicht van de bidon maakt deze extra praktisch voor onderweg en ideaal voor gebruik bij het sporten.

Of je nu kiest voor een bidon met foto of een bidon met je naam; voor het ontwerp van je gepersonaliseerde drinkfles heb je verschillende mogelijkheden. De drinkfles met een printafmeting van 10 x 7,5 centimeter is heel geschikt voor kleinere foto´s. De drinkfles met XXL druk heeft een printafmeting van 16 x 12 centimeter. Grotere foto´s van hoge kwaliteit komen zo optimaal tot hun recht.

je eigen herkenbare drinkfles voor onderweg

PosterXXL heeft naast de foto drinkfles nog veel meer originele en handige fotogeschenken om uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de fotomok. Leuk voor thuis, maar ook voor op kantoor. Of wat denk je van de foto lunchtrommel? Perfect voor onderweg en goed te combineren met de foto drinkfles.

Een bidon bedrukken bij posterXXL; zo geregeld!

Wil je ook een bidon laten bedrukken? Kies dan eerst voor de optie ´Bestel nu´, waarna zich een nieuw venster opent. Met een klik op ´Foto´s toevoegen´ heb je de mogelijkheid de gewenste afbeelding van Instagram of Facebook uit te kiezen of een bestand van je computer of uit je Dropbox te selecteren. Vervolgens sleep je de gewenste foto in het vrije veld naast de drinkfles en vergroot of verklein je de afbeelding naar wens. Met de button ´Bestellen´, rechtsboven in het scherm, importeer je het ontwerp in de winkelwagen. Voer je gegevens in, plaats je bestelling en gaan wij jouw unieke bidon bedrukken!

Nach oben