We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Flip-flops - Individueel bedrukt met jouw persoonlijke foto

Productdetails Flip-flops
Uitvoering Flip-flops
Productbeschrijving

Laat je slippers bedrukken met jouw mooiste foto

Wil jij deze zomer op unieke slippers over het strand lopen? Laat dan je slippers bedrukken met een eigen foto of ontwerp. Ook ideaal voor op een feestje of om als cadeautje te geven. Het oppervlak van de slippers is gemaakt van textiel en kan met een door jou gekozen foto, tekst of logo bedrukt worden. Wanneer je slippers met naam wilt laten maken, kun je dus ook bij ons terecht.

Kenmerken van onze slippers met foto

Onze slippers met foto of naam zijn in vier verschillende maten te verkrijgen: maat S, M, L en XL. Voor elke voet van maat 35 t/m maat 47 zit er wel een passend paar bij. De kleuren zijn stralend en waterbestendig, zodat je extra lang van je gepersonaliseerde slippers kunt genieten. De zool is zacht, omdat het oppervlak van textielstof gemaakt is en voelt daardoor fijn aan de voeten. De comfortabele bandjes van rubber zorgen voor een perfecte pasvorm.

posterXXL Flip-flops

Slippers laten maken bij posterXXL; hoe werkt dat?

Je slippers met foto zijn in een paar simpele stappen te bestellen. Allereerst geef je aan welke maat slippers je wilt en kun je jouw favoriete foto vanuit je Dropbox of vanaf je computer uploaden.

Je krijgt dan een voorbeeld te zien van hoe de foto op de slippers gedrukt zal worden en kunt dit eventueel nog aanpassen. Klik dan op ‘Bestel nu’ en check of je bestelling goed ingevoerd is. Vul tenslotte je persoonsgegevens in en geef aan hoe je wilt betalen.

Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven, maar zijn slippers met een foto niet helemaal wat je zoekt? Bij posterXXL kun je ook allerlei andere spulletjes zelf ontwerpen, zoals een kussen of spaarpot.

Nach oben