We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Foto lunchtrommel - Jouw gepersonaliseerde lunchtrommel

Productdetails Foto lunchtrommel
Uitvoering Foto lunchtrommel
Productbeschrijving

Een broodtrommel met naam of foto: praktisch en uniek

Er is een grote kans dat je elke dag een broodtrommel vol lekkere en gezonde etenswaren mee naar school of naar je werk neemt. Broodtrommels zijn ontzettend praktisch, maar laten we eerlijk zijn: vaak zien ze er wel een beetje saai uit. Bovendien lijken veel broodtrommels op elkaar. Om dat probleem tegen te gaan, kun je bij posterXXL een persoonlijke broodtrommel met naam of foto ontwerpen. Laat een unieke broodtrommel bedrukken en maak van jouw lunch iets speciaals!

De productdetails van een broodtrommel met foto of naam

Bij posterXXL kun je eenvoudig een broodtrommel laten bedrukken met je favoriete foto, afbeelding of tekst. Een lunchbox met naam of foto kan in vier verschillende kleuren worden besteld: blauw, rood, geel en wit (transparant). Het formaat van de lunchbox is 18,5 x 12,5 x 4,5 cm. Dit is het ideale formaat voor je tussendoortjes of boterhammen. Ook is er zo op het deksel genoeg plaats voor de door jou gekozen afbeelding. Hoewel de print van hoge kwaliteit is en gedrukt wordt op een waterbestendige sticker, doe je er goed aan om de broodtrommel niet in de vaatwasser te stoppen. Wanneer je de broodtrommel met de hand wast, kun je er namelijk nog langer van genieten. Tip: ontwerp naast een broodtrommel ook een drinkfles of een schaaltje.

posterXXL broodtrommel

Hoe laat je een broodtrommel bedrukken bij posterXXL?

Je kunt beginnen met het ontwerpen van jouw broodtrommel met foto of naam, door te klikken op de ‘Ontwerp hier’-knop. Er zal een nieuw scherm openen waarin je een foto kan uploaden via Mijn computer, Facebook, Instagram of Dropbox. Wanneer je tevreden bent over het eindresultaat, klik je op ‘Bestellen’. De door jou ontworpen lunchbox met naam of foto zit nu in je winkelmandje.

Nach oben