We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Foto muismat - Voor de mooiste herinneringen

Productdetails Foto muismat
Uitvoering muismat
Productbeschrijving

Je eigen muismat met foto maken bij posterXXL

Bij posterXXL kun je nu een muismat laten bedrukken met jouw foto. Met je favoriete afbeelding maak je van jouw muismat iets persoonlijks; dé manier om je bureau op te fleuren! Als je de muismat met foto dan ook nog eens combineert met een gepersonaliseerde bureau-onderlegger of een leuke fotomok, geef je jouw werkplek in een handomdraai een ware make over.

Jouw muismat met foto: rechthoekig of hartvormig?

Wanneer je bij posterXXL een muismat met foto bestelt, kun je ervoor kiezen een rechthoekige of een hartvormige muismat te laten bedrukken. De rechthoekige muismat wordt geleverd in een standaard muismatformaat en is hierdoor heel veelzijdig. Gebruik de muismat met foto bij je eigen computer of geef er juist één cadeau. De hartvormige muismat is bij uitstek geschikt als romantisch cadeau voor een nieuwe of oude liefde. Kies een mooie foto van jullie samen uit en laat je partner zien hoe gek je op hem of haar bent!

posterXXL Foto muismat

De muismat met foto is voorzien van stralende kleuren, die niet vervagen wanneer ze in contact komen met water. De muismatten worden geprint op een oppervlak van textiel, waaronder zwart en soepel schuimrubber zit.

Hoe je een muismat laat maken bij posterXXL

Een muismat laten maken bij posterXXL is heel eenvoudig. Je kunt deze namelijk in een paar simpele stappen ontwerpen door naar ‘Ontwerp hier’ te gaan. Voeg een foto toe via Mijn Computer of Dropbox en zie direct hoe jouw ontwerp eruit komt te zien. Tevreden met wat je ziet? Klik dan op ´Bestellen` en wij gaan jouw gepersonaliseerde muismat bedrukken!

Nach oben