We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Foto sneeuwbol - Het absolute geschenk

Productdetails Foto sneeuwbol
Uitvoering Foto sneeuwbol
Productbeschrijving

Een persoonlijk cadeau geven? Laat een sneeuwbol maken!

Wil je jouw mooiste foto een magische touch geven? Laat dan een persoonlijke sneeuwbol maken. Je schudt ermee en het lijkt wel of er een kleine sprookjeswereld ontstaat. Ga voor de traditionele sneeuwbol, waar witte sneeuwvlokjes doorheen lijken te dwarrelen, of kies voor één van de andere varianten van posterXXL. De foto sneeuwbol die gevuld is met kleine, rode hartjes is bijvoorbeeld een perfect cadeau voor je geliefde. En wil je jouw foto een feestelijke draai geven? Dan kies je voor de sneeuwbol met paarse confetti.

Een sneeuwbol met foto bij posterXXL

Wanneer je een sneeuwbol laat maken bij posterXXL, kun je er zeker van zijn dat de door jou gekozen foto goed uitkomt. Iedere foto sneeuwbol is gemaakt van doorzichtig kunststof en bevat een heldere vloeistof. Bovendien wordt je foto scherp afgedrukt. De vorm van jouw sneeuwbol bepaalt hoe groot je foto geprint wordt. Naast de klassieke ronde sneeuwbol met foto (printafmeting: 6,7 x 6,2 cm), is er namelijk ook een sneeuwbol in hartvorm (printafmeting: 9,1 cm x 6,7 cm).

posterXXL Foto sneeuwbol

Hoe bestel je jouw sneeuwbol met foto?

Wil je een sneeuwbol laten maken bij posterXXL? Je bestelling is in een paar muisklikken geplaatst! Kies jouw favoriete variant en klik daaronder op ´Bestel nu`. Je kunt dan een foto selecteren uit de bestanden op je computer of uit je Facebook-, Instagram- of Dropbox-account. Vervolgens kies je het gewenste aantal uit en kun je eventueel een actiecode invoeren. Daarna hoef je enkel nog je gegevens in te vullen en een betalingsmethode te selecteren. Voor je het weet heb je de foto sneeuwbol in huis!

Wil je iemand graag iets persoonlijks geven, maar is een sneeuwbol met foto niet helemaal wat je zoekt? Misschien is een fotokussen of fotospaarpot iets voor jou.

Nach oben