We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Foto snijplank - De individuele keukenhulp

Productdetails Foto snijplank
Uitvoering Foto snijplank
Productbeschrijving

Je eigen snijplank met foto ontwerpen bij posterXXL

In vrijwel iedere keuken wordt voor het bereiden van een maaltijd een snijplank gebruikt. Waarom zou je een voorwerp waar je zo vaak gebruik van maakt niet een bijzonder uiterlijk geven? Bij posterXXL kun je een snijplank laten bedrukken met een foto naar keuze en er zo een uniek exemplaar van maken. Kies een foto met een mooie herinnering en het snijden van groente zal nooit meer een vervelend klusje zijn!

De productdetails van een foto-snijplank

Een foto-snijplank kan in drie verschillende uitvoeringen worden besteld: één met een ronde vorm en twee met een rechthoekige vorm. Doordat de snijplank licht afgeronde hoeken heeft, kan een veilig gebruik worden gegarandeerd. Bovendien is de snijplank met foto uitgerust met rubberen doppen aan de onderkant, zodat deze stabiel op het aanrecht blijft liggen. En de foto-snijplank is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Wanneer je een snijplank laat bedrukken door posterXXL, is deze voorzien van stralende en scherpe kleuren. Je foto wordt namelijk achter een heldere glasplaat gedrukt.

snijplank met foto ontwerpen bij posterXXL

Hoe je een snijplank met foto kunt bestellen

Het is heel eenvoudig om bij posterXXL een eigen snijplank met foto te laten maken. Kies de gewenste uitvoering en ga vervolgens naar ‘Ontwerp hier’. Er zal een venster openen, waarin je je eigen foto’s kunt toevoegen. Je kunt een foto importeren vanuit de bestanden op je computer of vanuit je Dropbox-account. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, klik je op ‘Bestellen’ en komt de foto-snijplank in je winkelwagentje terecht.

Wil je naast een snijplank met foto ook andere gepersonaliseerde spulletjes in de keuken? Denk dan eens aan een fotoschaaltje of een koelkastmagneet.

Nach oben