We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Foto spaarpot - Sparen zorgt nu voor dubbel zoveel plezier

Productdetails Foto spaarpot
Productbeschrijving

Laat een spaarpot met naam of foto bedrukken bij posterXXL

Bij posterXXL kun je nu een spaarpot laten bedrukken met jouw foto. Door een foto naar keuze te selecteren, maak je van jouw spaarpot iets persoonlijks. Kies bijvoorbeeld een foto die je herinnert aan een mooie reis. Je verlangen naar een nieuwe reis zal worden aangewakkerd én je kunt meteen beginnen met sparen! Een spaarpot met naam en foto is tevens leuk als persoonlijk cadeau, net zoals onze andere fotogeschenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een fotokussen of foto sneeuwbol.

Een spaarpot maken met een foto of tekst naar keuze

Wanneer je bij posterXXL een spaarpot met een foto laat bedrukken, ben je verzekerd van stralende en scherpe kleuren. De kleuren vervagen niet wanneer ze in contact komen met water. Je kunt de spaarpot dus zonder problemen in de vaatwasser doen. De spaarpot is gemaakt van wit keramiek en kan aan de onderkant open worden gemaakt. De spaarpot met foto is ongeveer 9,5 cm hoog en heeft een diameter van zo’n 8 cm. De door jouw gekozen afbeelding zal geprint worden op een oppervlak van 20 x 8 cm.

Spaarpot

Hoe je een persoonlijke spaarpot kunt maken bij posterXXL

Bij posterXXL kun je snel en eenvoudig online een persoonlijke spaarpot maken. Je begint met het ontwerpen van een spaarpot met naam of foto, door naar de ‘Ontwerp hier’-knop te gaan. Vervolgens zal er een venster openen waarin je foto’s toe kunt voegen. Via Mijn computer, Facebook of Dropbox selecteer je de gewenste afbeelding, waarna je een voorbeeld van het eindresultaat te zien krijgt. Tevreden over het ontwerp? Dan klik je op de knop ‘Bestellen’ om de bestelling af te ronden.

Nach oben