Foto voerbak - Voor jouw huisdier

Productdetails Voerbak
Uitvoering Voerbak
Productbeschrijving

Een voerbak met naam of foto; hét cadeau voor hond en kat

Zoek je nog een leuk cadeau voor dierendag? Of is de voerbak van jouw huisdier gewoon toe aan vervanging? Ontwerp een voerbak met naam of foto! Niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke eye catcher voor in huis. Bovendien ideaal wanneer je meerdere honden of katten hebt: je weet altijd welke voerbak bij welk dier hoort.

Hoe ziet een katten- of hondenbak met naam eruit?

De voerbak is er in twee formaten. Wanneer je een kattenvoerbak met naam wilt of een kleine hond hebt, is de kleinere voerbak ideaal (doorsnede: 15, 5 cm, hoogte: ca. 5,5 cm). Wil je een voerbak voor een grote hond met een naam of foto laten bedrukken? Dan kun je beter voor de XXL voerbak gaan (doorsnede: 18 cm, hoogte: ca. 7,5 cm). Bij beide formaten kun je kiezen uit twee printafmetingen: standaard en panorama. Wanneer je voor panorama kiest, is er niet alleen meer ruimte voor jouw ontwerp, maar kun je ook gebruik maken van kant-en-klare designs. Er is een design voor een hondenbak met naam en/of foto, een kattenvoerbak met naam en/of foto en er is een neutraal design.

Voerbak

Hoe bestel je een voerbak met naam of foto?

Bij posterXXL ontwerp je in een paar stappen een voerbak met naam of foto. Als je een foto wilt gebruiken, upload je die vanaf je computer of vanuit je Facebook-, Instagram- of Dropbox-account. Als je een kattenvoerbak of hondenbak met een naam wilt laten bedrukken, voer je de gewenste tekst in en bepaal je de kleur en het lettertype ervan. Tevreden? Dan vul je je gegevens in en plaats je je bestelling. Voor je het weet eet je huisdier uit zijn of haar eigen voerbak met naam!

Zelf ook eten en drinken uit gepersonaliseerd servies? Kijk dan eens bij onze fotomokken en fotoschaaltjes.

Nach oben