We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Fotokussen - Persoonlijk en zacht

Productdetails Fotokussen
Uitvoering Fotokussen
Productbeschrijving

Een kussen bedrukken met je lievelingsfoto

´s Ochtends wakker worden is net iets gemakkelijker in een slaapkamer waarin je je goed voelt. En wat is er nu prettiger dan je dierbare spullen dichtbij je te hebben? PosterXXL maakt het je extra comfortabel met het fotokussen. Leg je hoofd te rusten op een kussen met een foto van die onvergetelijke vakantie, of droom over je geliefde met zijn of haar foto op je kussensloop. Je slaapt gewoon beter op een kussen met je eigen foto.

Door een kussen te bedrukken met je eigen foto geef je echt een persoonlijke ´touch´ aan de inrichting van je huis. Leg bijvoorbeeld een fotokussen als dierbaar aandenken op je bed. In de woonkamer is een foto op een kussen de perfecte decoratie voor op het bankstel.

De foto wordt op de hoes van het kussen gedrukt. Het is dus niet nodig een apart kussen en kussensloop te kopen en vervolgens je kussensloop te bedrukken. Met het fotokussen ben je in één keer klaar.

Klassiek of romantisch; een kussen met foto is altijd een goed cadeau-idee!

Het fotokussen is verkrijgbaar in een vierkante uitvoering van 40 x 40 cm. Jouw design wordt over een oppervlakte van maar liefst 36 x 36 cm op het kussen gedrukt. Zo heb je meer dan genoeg plek voor een grote foto of een bijzondere tekst. De klassieke vorm maakt zo´n kussen met foto een leuk en creatief cadeau voor iedereen.

Het hartvormige kussen is vrijwel even groot en meet 44 x 38 cm. De opdruk is op dit kussen wel iets kleiner: 22 x 18 cm. Toch komt elke opdruk tot zijn recht door de positie ervan en door de vorm van het kussen. Het hart is natuurlijk hét symbool voor de liefde. Een hartvormig kussen met een foto is dan ook een perfect geschenk voor een familielid of geliefde.

kussen bedrukken met je lievelingsfoto

Het fotokussen is trouwens niet het enige fotogeschenk in hartvorm bij posterXXL. Zo vind je hier verschillende soorten foto-sneeuwbollen, waaronder ook een fotobol in hartvorm. Een ander creatief cadeautje is een set fotobuttons. Kies een mooie foto, laat je buttons drukken en geef ze bijvoorbeeld aan je vrienden.

Een kussensloop laten bedrukken? Zo eenvoudig is het!

Kies de gewenste kussenvorm en klik op ´Bestel nu´. In het venster zie je de vorm van je kussen en kun je alvast op een virtuele manier je kussensloop bedrukken. Selecteer ´Foto´s toevoegen´ om een bestand vanaf je eigen computer of vanuit je Dropbox te uploaden. Kies een foto en sleep deze in het vrije veld. Je kunt de foto op het kussen aanpassen, totdat de afbeelding perfect ligt. Klik vervolgens op ´Bestellen´ om het kussen in je winkelwagen te leggen.

Nach oben