We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Fotomok - Dagelijks uit jouw eigen fotomok drinken

Productdetails Fotomok
Uitvoering Fotomok
Andere fotomokken
Productbeschrijving

Gepersonaliseerde mokken bedrukken bij posterXXL

Wil jij elke ochtend ontbijten met jouw persoonlijke mok met foto? Bijvoorbeeld met een mok waar je vriend of vriendin op afgebeeld staat? Of wil je mokken laten bedrukken met je bedrijfslogo en zo meer naamsbekendheid genereren? Bij posterXXL bestel je eenvoudig en snel een fotomok. De hoogwaardige mok van keramiek kan helemaal rondom bedrukt worden; van de ene kant van het handvat naar de andere kant. Zodoende is er een groot oppervlak beschikbaar voor jouw mooiste foto of tekst. De afbeelding zal stralend en scherp op de mok gedrukt worden en de kleuren zijn vaatwasserbestendig. Hierdoor kun je extra lang genieten van de foto op je mok.

Mok bedrukken in verschillende uitvoeringen

De mok met foto is in verschillende uitvoeringen te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zes kleuren: wit, rood, blauw, geel, groen en roze, en twee formaten: normaal (0,3 liter en 6,5 cm hoog) en XXL (0,5 liter en 11 cm hoog). Bovendien kun je ervoor kiezen je mok te bedrukken met een foto in panoramaformaat en ook een hartvormig handvat behoort tot de opties. Je foto op een mok laten printen is overigens slechts één van de vele mogelijkheden die je bij posterXXL hebt. Bij ons vind je ook allerlei andere originele fotocadeaus. Misschien is een fotokussen of fotobutton wel wat voor jou.

Gepersonaliseerde mokken bedrukken bij posterXXL

Mokken laten bedrukken; hoe pak je dat aan?

Een mok met foto bestellen is bij posterXXL in een handomdraai gedaan. Zo werkt het: maak een keuze uit de verschillende formaten en kleuren en klik op de ‘Bestel nu’-knop. Upload daarna je foto via ons programma, vanaf je computer, of via Facebook, Instagram of Dropbox. Een andere optie is het toevoegen van een tekst. Ga door naar ‘Bestellen’, check of je bestelling compleet en juist is en verzilver eventueel een actiecode. Vul dan je gegevens in, geef aan hoe je wilt betalen (via iDeal of PayPal, met Creditcard of op rekening) en je bestelling is ingevoerd.

Nach oben