We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Fotopuzzel Ravensburger - Originele kwaliteit met jouw foto

Productdetails Fotopuzzel Ravensburger
Uitvoering Fotopuzzel Ravensburger
Productbeschrijving

Een fotopuzzel van Ravensburger laten drukken

Met een puzzel kunnen zowel jong als oud zich vele uren vermaken. Er is geen spelfabrikant die hier meer ervaring mee heeft dan Ravensburger. Deze onderneming uit de bijna gelijknamige stad Ravensburg in het Zuiden van Duitsland, is een bekende producent van bordspellen. Sommige van deze bordspellen zijn echte klassiekers geworden. Maar ook op het gebied van puzzels is Ravensburger een bekende naam. Zo ontwikkelt het bedrijf vanaf de jaren ´60 zogenaamde interlocking puzzles: puzzels waarvan de passende puzzelstukjes in elkaar dienen te grijpen om zo een kloppend geheel te vormen. Een fotopuzzel van Ravensburger is een perfect cadeau voor vrienden en familie. Voor de beginnende puzzelaar is een fotopuzzel van 500 stukjes een goede optie, terwijl voor de ervaren puzzelfanaat een fotopuzzel van 1000 stukjes of zelfs een fotopuzzel van 2000 stukjes een mooie uitdaging is.

Fotopuzzel Ravensburger (500,1000, 2000 stukjes) | posterXXL

Met de fotopuzzel van echte Ravensburger-kwaliteit, biedt posterXXL een hoogwaardig en persoonlijk cadeau. Bij ons komt een persoonlijke herinnering tot leven in de vorm van een fotopuzzel bestaande uit 1000 stukjes, een fotopuzzel van 2000 stukjes of een eenvoudigere fotopuzzel van 500 stukjes. Hoewel de moeilijkheidsgraad natuurlijk samenhangt met de hoeveelheid puzzelstukjes, is deze ook afhankelijk van de foto die voor de puzzel gekozen wordt. Zo kan een fotopuzzel bestaande uit 500 stukjes met een moeilijk te puzzelen afbeelding een lastigere opgave zijn dan een fotopuzzel van 1000 stukjes waarvan de afbeelding eenvoudig in elkaar te puzzelen is. Of dat leuke vakantiekiekje, die prachtige trouwfoto of die foto uit de oude doos nu een moeilijke of makkelijke puzzel wordt, het is in ieder geval een prachtig persoonlijk fotogeschenk. Wanneer alle 500, 1000 of 2000 stukjes een complete foto vormen, kan het meesterwerkje ingelijst aan de muur gehangen worden. Maar je kunt de Ravensburger fotopuzzel natuurlijk ook gewoon weer uit elkaar halen, zodat het puzzelplezier opnieuw kan beginnen.

De Ravensburger fotopuzzel: 500, 1000 of 2000 stukjes

De kwaliteit van een fotopuzzel van Ravensburger zie je niet alleen, die voel je ook en hoor je zelfs. Voor de fotopuzzels wordt alleen het beste karton gebruikt. Het oppervlak is voorzien van een lichte structuur voor aangenaam gebruik. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de fotokwaliteit; de fotopuzzel is voorzien van stralende kleuren en een professioneel scherpe druk. En inderdaad, je kunt de kwaliteit van de Ravensburger fotopuzzel ook echt horen. De afzonderlijke puzzelstukjes zijn namelijk bijzonder precies uitgesneden, zodat elke keer wanneer de puzzelstukjes in elkaar passen een zachte, maar duidelijke klik te horen is.

De Ravensburger fotopuzzel van posterXXL is beschikbaar in drie formaten:

  • De fotopuzzel van 500 stukjes is onze kleinste variant en ook voor puzzel-newbies zeer geschikt. Deze puzzel is 49,3 x 36,2 cm en daarom ook gemakkelijk op te bergen.
  • De fotopuzzel van 1000 stukjes is al een aardige uitdaging en een goede optie voor de meer ervaren puzzelaar. Deze fotopuzzel is 69,8 x 49,7 cm groot.
  • Echte puzzelfreaks kunnen hun hart ophalen met de fotopuzzel bestaande uit 2000 stukjes. Het in elkaar zetten van de 98,4 x 75,3 cm grote puzzel is ook voor hen een uitdagende klus.

Een fotopuzzel van Ravensburger ontwerpen en bestellen

Jouw eigen fotopuzzel van Ravensburger is bij posterXXL snel ontworpen en besteld. Na het kiezen van een geschikte foto kun je deze eenvoudig in de intuïtieve ontwerptool uploaden. Onze tip: houd bij het uitkiezen van de foto in het achterhoofd wat de moeilijkheidsgraad van de fotopuzzel moet worden. Een fotopuzzel met veel details en veel onderscheid tussen kleuren is makkelijker in elkaar te leggen dan een puzzel met grote vlakken die bestaan uit één kleur of dicht bij elkaar liggende kleurnuances. Wanneer je de juiste afbeelding voor de fotopuzzel gevonden hebt, en een formaat hebt uitgezocht, kan de bestelling worden afgerond. Wij zorgen er vervolgens voor dat de foto met de grootste zorg gedrukt wordt. Om de fotopuzzel van Ravensburger goed te kunnen bewaren, ontvang je jouw fotopuzzel in een bewaardoos van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Op de bewaardoos wordt standaard de door jou uitgekozen afbeelding van de fotopuzzel afgedrukt.

Nach oben