We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Fotopuzzel - Ook in hartdesign met jouw persoonlijke foto

Productdetails Fotopuzzel
Uitvoering Fotopuzzel
Tip: Fotopuzzel Ravensburger
Accessoires Fotopuzzel
Productbeschrijving

Met een fotopuzzel heb je altijd een spannend cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een fotopuzzel! De afbeelding is niet in één keer te zien, dus er valt na ontvangst nog wat te ontdekken. Daarom is zo´n puzzel bijvoorbeeld een heel spannend cadeau voor je geliefde; hij of zij puzzelt jouw liefdesverklaring stukje bij beetje in elkaar. De fotopuzzel is dus extra leuk om te geven en zorgt bovendien voor een mooi resultaat. Als de puzzel eenmaal is gelegd kun je ervoor kiezen om hem te laten inlijsten, of om het mooie moment waarop je de foto ziet ontstaan zo vaak als je wilt te herhalen. De fotopuzzel is dus een blijvend cadeau!

Deze mogelijkheden heb je om jouw fotopuzzel te maken

De fotopuzzel is er in verschillende uitvoeringen. Het standaardformaat kun je in 35 stukjes (19 x 28 cm) bestellen, of in 120 stukjes (40,5 x 28,5 cm). De fotopuzzel premium is voor de gevorderde puzzelaars: die is er in 500 (48 x 36 cm) of 1000 stukjes (64 x 48 cm). Zo kun je de moeilijkheidsgraad van jouw cadeau aanpassen aan het puzzeltalent en het geduld van degene aan wie je jouw foto als puzzel geeft. Voor een romantisch effect is er de foto op een puzzel in hartvorm: jouw herinnering aan het mooiste moment met je geliefde kun je op een puzzel van 63 of 114 stukjes (24,7 x 20 cm of 35,5 x 28,5 cm) laten afdrukken. Bepaal zelf hoe moeilijk de liefde is! Alle puzzels worden geleverd in een bijpassende doos, waarop een foto van de puzzel is afgedrukt.

Zo bestel je jouw mooiste foto op een puzzel

Om jouw fotopuzzel te maken klik je onder het product dat je wilt bestellen op ‘Bestel nu’, of bovenaan de pagina op ‘Ontwerp hier’. Je kunt dan bepalen uit hoeveel stukjes jouw puzzel met foto moet bestaan.

Met een fotopuzzel heb je altijd een spannend cadeau

In het bestelscherm kun je met de knop ‘Foto’s toevoegen’ meerdere foto’s uploaden of uit je Dropbox importeren. Het is handig om meerdere versies van dezelfde foto te uploaden, zodat je kunt bepalen welke uitsnede je het beste vindt en bij welke foto de resolutie hoog genoeg is. Als de foto te klein is verschijnt in de rechter bovenhoek een waarschuwingsicoontje.

Nadat je een foto voor je puzzel hebt uitgekozen, kun je onderaan het scherm op het doos-icoontje klikken. Nu zie je de doos waarin jouw fotopuzzel zal worden verpakt. In het midden komt het puzzelbeeld te staan, en in het tekstvakje daaronder kun je jouw eigen opschrift typen. Via de knop ‘Bestellen’ kom je vervolgens in het winkelmandje terecht. Nu hoef je alleen nog je adres- en betaalgegevens in te vullen (de betaling is via iDEAL, creditcard, PayPal of op rekening mogelijk), en dan kun je je verheugen op het schenken van jouw mooiste foto als puzzel.

Meer cadeau-ideeën nodig? Kijk ook eens naar de fotokussens of de fotomokken.

Nach oben