We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

iPad & Laptophoezen - individuele bescherming

Productdetails iPad & laptophoezen
Uitvoering iPad & laptophoezen
Productbeschrijving

Laptop- of iPad hoes met foto; ideaal voor onderweg

Je iPad en je laptop gebruik je vaak onderweg en daarom is het belangrijk dat je ze comfortabel en veilig mee kunt nemen. posterXXL geeft je nu de kans een iPad- of laptop hoes te maken die niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en persoonlijk is. Wees creatief en maak je mobiele apparaat herkenbaar met een laptop- of iPad hoes met foto. Dit kan een foto van je partner, een vakantieherinnering, maar ook een eigen tekst of bijzonder kleurenpatroon zijn. Je bent volledig vrij om je laptop- of iPad hoes te ontwerpen, precies zoals jij dat wilt.

Laptop- of iPad hoes ontwerpen: kleur en kwaliteit

Jouw laptop- of iPad hoes met foto wordt over de volledige voorzijde bedrukt. De hoes bestaat van buiten uit waterdicht neopreen en is van binnen zacht gevoerd, voor optimale bescherming. Kies je er bijvoorbeeld voor een iPad mini hoesje te ontwerpen, dan garandeert posterXXL je een watervaste druk in stralende kleuren.

iPad & laptophoezen

Hoe ontwerp je je laptop- of iPad hoes met foto?

Of je nu een iPad mini hoes wilt ontwerpen of een eigen laptop hoes wilt maken; bestellen doe je in een paar simpele stappen. Klik op de ´Bestel nu`-knop onder het formaat dat past bij jouw mobiele apparaat. Upload je foto, plaats de afbeelding op de hoes en ga verder naar de winkelwagen. Nog even je gegevens invullen en je hebt je laptop- of iPad hoes met foto binnen de kortste keren in huis!

Vind je het leuk om een eigen laptop-of iPad hoes te maken? Dan wil je misschien je telefoon wel op dezelfde manier personaliseren. Bij posterXXL ontwerp je ook heel eenvoudig een iPhone case of Samsung case.

Nach oben