We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

iPhone case - Ontwerpen met jouw persoonlijke foto

Productdetails iPhone case
Uitvoering iPhone case
Accessoires iPhone case
Productbeschrijving

Jouw eigen iPhone hoesje ontwerpen bij posterXXL

Je iPhone heb je altijd bij je: hij zit steevast in je tas of broekzak, bij besprekingen ligt hij voor je op tafel en je gebruikt hem meerdere keren per dag om te telefoneren, een bericht te sturen of even iets op te zoeken. Daarbij is je iPhone heel persoonlijk, want via je telefoon heb je contact met familieleden, vrienden en met je geliefde. Het ligt dus voor de hand om je telefoon een individueel karakter te geven door je eigen iPhone hoesje te ontwerpen. Zo denk je vaker aan degene met wie je het liefste belt, of breng je met jouw eigen ontwerp je persoonlijkheid tot uitdrukking.

Deze mogelijkheden heb je als je jouw iPhone hoesje gaat maken

Allereerst is het belangrijk om te kijken voor welk type iPhone je hoesje met foto is. Je kunt een iPhone hoesje voor de modellen SE, 5/5S, 6/6S, 7 en 8 ontwerpen. Vervolgens kun je bepalen of je liever een eenvoudige iPhone case of een iPhone case bumper wilt bestellen. Die laatste heeft een rubberen binnensleeve, waardoor je telefoon beter beschermd is tegen stoten en vallen. Om ook het scherm van je iPhone tegen vuil, krassen, waterspatten en uv-stralen te beschermen, bestel je er de iPhone beschermfolie bij.

iPhone hoesje ontwerpen bij posterXXL

Zo ontwerp je jouw iPhone hoesje met foto

Om je iPhone hoesje te ontwerpen, klik je onder de variant die jij wilt bestellen op de knop 'Bestel nu'. Vervolgens kun je via 'Foto's toevoegen' jouw favoriete foto van je computer uploaden of uit je Dropbox-, Instagram- of Facebook-account importeren. Het beste kun je een verticale foto nemen, want die past goed op het langwerpige hoesje. Let erop dat je het belangrijkste deel van de foto binnen het groene vakje plaatst; dat is het gedeelte dat op de achterkant van de iPhone case komt te staan. Alles wat buiten de lijntjes valt komt op de zijkant ervan, zodat er geen lelijke randjes ontstaan. Als je tevreden bent met de uitsnede van je foto, kun je jouw iPhone hoesje laten maken door rechtsboven op de knop 'Bestellen' te klikken. Je komt dan bij het winkelmandje, waar je alleen nog je adres- en betaalgegevens hoeft in te vullen. Voor je het weet heb je jouw iPhone hoesje met foto in huis!

Heb je geen iPhone, maar vind je het wel leuk om een eigen hoesje te ontwerpen? Kijk dan ook eens naar de Samsung cases of de iPad- en laptophoezen.

Nach oben