Koelkastmagneet - Helpt mee om niets meer te vergeten

Productdetails Koelkast magneet
Productbeschrijving

Jouw foto op een magneet laten drukken bij posterXXL

De deur van je koelkast opvrolijken? Dat doe je door je eigen koelkast magneet te laten maken! Een koelkastmagneet met foto zorgt er niet alleen voor dat je je mooiste herinneringen altijd in het zicht hebt, maar is ook ideaal om boodschappenlijstjes, notities of ansichtkaarten mee op te hangen. Natuurlijk is zo´n magneet niet alleen geschikt voor op de koelkast. Je kunt een koelkastmagneet met foto op ieder magnetisch oppervlak bevestigen. Bovendien kun je eindeloos afwisselen, omdat magneten steeds opnieuw verwijderd en weer opgehangen kunnen worden.

Hoe ziet een koelkastmagneet met foto eruit?

Wanneer je bij ons een koelkast magneet laat bedrukken, ontvang je een rechthoekige magneet met een printafmeting van 85 x 55 mm (kijk voor magneten met een ronde vorm bij onze fotobuttons). De foto op de magneet wordt scherp en in heldere kleuren afgedrukt. Bovendien gaat de magneet lang mee, want het oppervlak is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Magneet

Hoe bestel je een koelkastmagneet met foto?

Wil je graag een koelkast magneet laten maken? Dat is in een paar simpele stappen geregeld. Om te beginnen upload je een foto vanaf je computer of via je Facebook-, Instagram- of Dropbox-account. In het upload-venster zie je meteen hoe jouw foto er op de magneet uit komt te zien en kun je de uitsnede en de positie van je afbeelding bepalen. Tevreden met het resultaat? Dan vul je je gegevens in en plaats je je bestelling. Wij gaan dan zo snel mogelijk jouw unieke koelkast magneet maken!

Nach oben