NICI Konijn - Met bedrukt T-shirt

Productdetails NICI Konijn
Productbeschrijving

De klassieker onder de NICI knuffels: het knuffelkonijn

NICI knuffels zijn van zeer hoge kwaliteit en bij posterXXL maak je ze in een handomdraai nog mooier. Kies voor een knuffel met je naam of juist een knuffel met foto om jouw persoonlijke knuffel te laten maken. Leef je creatief uit en geef het schattige konijn een heel eigen karakter. Het knuffelkonijn is een perfect cadeau en de beste vriend van elk kind.

De pluizigste knuffel met jouw naam of foto erop

Het witte T-shirt van het konijn bestaat uit 100% polyester en kan op 30°C gewassen worden. De afmeting van het printoppervlak is 7,5 x 5 cm. De opdruk met jouw ontwerp wordt in stralende kleuren gemaakt en is watervast. Geef het konijn de naam die je wilt, of kies een bijzondere foto voor het shirt. Hoe je je knuffel ook wilt laten maken, het konijn heeft in elk geval een heerlijk zachte, pluizige vacht.

Knuffelkonijn

Eenvoudig ontwerpen en jouw eigen knuffel laten maken

Om je knuffel met foto te maken, moet je de gewenste afbeelding uploaden vanaf je computer, of via Facebook, Instagram of Dropbox. Sleep de foto vervolgens in het vrije veld op het shirt van het konijn. Wil je juist een knuffel met naam, dan ga je naar ´lay-out wijzigen` en kun je de gewenste tekst invoeren. Zo gemakkelijk is het om een unieke knuffel met foto of naam te maken.

Je kunt alle NICI knuffels bij posterXXL een shirt aantrekken met de opdruk van jouw keuze. Kies gewoon het knuffeldier uit dat je het leukst vindt. Behalve het konijn, is er ook de NICI beer. Of ga voor zo´n te gek NICI monster!

Nach oben