NICI Beer - Met bedrukt T-shirt

Productdetails NICI Beer
Uitvoering NICI Beer
Productbeschrijving

De NICI beer met naam of foto: een super schattig cadeau

Deze grote knuffelvriend is het perfecte presentje voor elk kind. Wat is er nu leuker dan een knuffelbeer met jouw naam of foto op zijn shirtje? De beer met naam of foto heeft een vrolijke ronde buik, grote poten en een lieve glimlach. Maak het shirt van de beer tot jouw canvas en geef de knuffelbeer met een foto de persoonlijke touch die hem tot de lieveling van elk kind maakt.

Drie verschillende versies van de knuffelbeer met naam of foto

De NICI beer met naam of foto is verkrijgbaar als ´Beer XL`, met een grootte van 25 cm. De print is dan 7,5 x 5 cm. Daarnaast is er het formaat ´Beer` van 15 cm, met een printafmeting van 4,3 x 3 cm. En als derde optie is er de ´Beer sleutelhanger`, een 10 cm grote knuffelbeer met foto of naam, die een printformaat van 3 x 2 cm heeft. Jouw ontwerp wordt op het shirt van de beer gedrukt. Zijn witte T-shirt bestaat uit 100% polyester en kan op 30°C gewassen worden. Kies een mooie foto uit of bepaal de tekst die de beer op zijn buik krijgt.

NICI beer

Teddybeer met naam uitkiezen en bestellen

Als je een knuffelbeer met naam of juist een knuffelbeer met foto wilt maken, begint je ontwerp- en bestelproces met de keuze voor het juiste formaat beer. Bevestig je keuze door op ´Bestel nu` te klikken. Vervolgens upload je een foto of voer je de gewenste tekst in. Ziet de beer er goed uit? Klik dan op ´Bestellen`. Vul je adres- en betaalgegevens in en de beer komt zo snel mogelijk naar je toe!

Kijk ook eens naar de andere NICI knuffels bij posterXXL. Zo is er het vertederende konijn en zijn er de schattige monsters.

Nach oben