Notitieboek - individueel voor school, universiteit of kantoor

Productdetails Notitieboek
Uitvoering Notitieboek
Productbeschrijving

Een notitieblok laten bedrukken bij posterXXL

Hoewel schrijven tegenwoordig steeds meer digitaal gebeurt, blijft het klassieke notitieblok het ideale hulpmiddel voor op school en op het werk. Door een notitieblok te laten bedrukken met jouw eigen foto of tekst, maak je van dit praktische hulpje iets persoonlijks. Laat bijvoorbeeld kladblokken bedrukken met je naam, zodat het altijd duidelijk is dat ze van jou zijn. Zit je nog op school of studeer je? Laat dan je schrijfblokken bedrukken met de namen van de vakken waar je ze voor gebruikt.

We kunnen verschillende schrijfblokken bedrukken

Wanneer je bij posterXXL een notitieblok laat bedrukken, heb je de keuze uit twee formaten: A4 en A5. Die twee formaten zijn er elk in drie versies: gelinieerd, geruit en blanco. Een gelinieerd schrijfblok is heel geschikt voor het maken van notities of het schrijven van langere teksten, het geruite notitieblok is ideaal voor getallen en rekensommen en met de blanco versie kun je simpelweg alle kanten op! Alle schrijfblokken die we bedrukken zijn voorzien van een stevige spiraalring en bestaan uit 160 bladzijden van 80 g/m² schrijfpapier. Jouw ontwerp komt op het hoogglans voorblad.

Notitieblok

Hoe laat je een notitieblok bedrukken?

Wil je ook een schrijfblok laten bedrukken? Bij posterXXL plaats je in een paar muisklikken je bestelling. Eerst kies je welk soort notitieblok je wilt laten bedrukken, waarna je op ´Ontwerp hier` of ´Bestel nu` klikt. In het venster dat zich dan opent, upload je de door jouw gekozen afbeelding en kun je hier tekst aan toevoegen. Je ziet in dit scherm alvast hoe het schrijfblok er na het bedrukken uitziet. Tevreden met je ontwerp? Dan ga je naar ´Bestellen` en hoef je alleen nog je gegevens in te vullen.

Wist je dat je bij posterXXL ook andere handige kantoorartikelen kunt laten bedrukken? Denk bijvoorbeeld aan een bureau onderlegger of een foto etui.

Nach oben