We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

Samsung Case - Ontwerpen met jouw persoonlijke foto

Productdetails Samsung case
Uitvoering Samsung case
Accessoires Samsung case
Productbeschrijving

Maak jouw telefoon uniek door je eigen Samsung hoesje te ontwerpen

Bij posterXXL kun je zelf een Samsung hoesje ontwerpen met je eigen foto of met een afbeelding uit onze fotowereld. Kies jouw favoriete foto en laat deze op een Samsung hoesje drukken. Voor het beste effect zal je hoesje volledig bedrukt worden, inclusief de zijkanten. Er is gekozen voor stevig en krasbestendig materiaal van kunststof, zodat je extra lang van je Samsung hoesje met foto kunt genieten. En het foto hoesje voor je Samsung past perfect op je telefoon; er is rekening gehouden met alle knoppen en poorten, zodat deze nog steeds gemakkelijk bereikbaar zijn.

Samsung hoesjes ontwerpen in verschillende uitvoeringen

Je kunt bij posterXXL een Samsung hoesjes ontwerpen voor een Galaxy S5, S6, S7 en S8. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke uitvoering je graag bedrukt wilt hebben. Voor extra bescherming van je telefoon kun je ervoor kiezen om er nog een rubberen binnenhoesje bij te nemen. Dit hoesje breng je eenvoudig aan voordat je het gepersonaliseerde kunststof hoesje er overheen schuift. Bovendien is het mogelijk beschermfolie voor je scherm te bestellen, waarmee je telefoonscherm beter bestand is tegen krassen, vuil, UV-straling en waterspatten.

Ontwerp je eigen Samsung hoesje voor Galaxy S5, S6, S7 en S8

Een Samsung hoesje ontwerpen en bestellen is heel simpel

Samsung hoesjes ontwerpen en bestellen doe je bij posterXXL in een paar eenvoudige stappen. Geef eerst aan voor welke uitvoering (S5, S6, S7 of S8) je het Samsung hoesje met foto wilt hebben en of je er een rubberen hoesje bij wilt, en klik dan op de ‘Bestel nu’-knop. Upload daarna jouw favoriete foto vanaf je computer of via Facebook, Instagram of Dropbox. Ga door naar ‘Bestellen’ en geef aan of je interesse hebt in de beschermfolie voor je scherm. Controleer vervolgens of de bestelling klopt en voer eventueel een actiecode in. Daarna vul je je persoonsgegevens in en regel je de betaling. Voor je het weet heb je jouw unieke Samsung hoesje met foto in huis!

Ben je niet in het bezit van een Samsung telefoon, maar van een iPhone? Geen probleem! Bij posterXXL kun je ook een gepersonaliseerd iPhone-hoesje laten maken.

Nach oben