Fotoafdrukken - Foto's eenvoudig online bestellen

Productdetails Foto‘s
Uitvoering Foto‘s
Accessoires Foto‘s

Overzicht van onze formaten

De aangegeven formaten op onze website kunnen afwijken van de exacte afmetingen.

Formaat Exacte afmeting
9 x 13 cm 8,6 x 12,7 cm
10 x 15 cm 10,2 x 15 cm
13 x 18 cm 12,7 x 17,5 cm
20 x 30 cm 20,2 x 30,1 cm
30 x 40 cm 30,4 x 39,5 cm
Productbeschrijving

Laat je mooiste foto’s afdrukken op premium fotopapier

Je mooiste foto’s laat je gemakkelijk en snel afdrukken bij posterXXL. We maken alleen gebruik van premium fotopapier, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Je kunt hierbij kiezen tussen hoogglans en zijdemat papier. Maar welke soort je ook kiest; al je foto’s zullen helder en in stralende kleuren worden afgedrukt. Bovendien kun je je digitale foto’s laten afdrukken in verschillende formaten. Wil je jouw favoriete foto’s dus bestellen in een maatje groter, dan is dat geen probleem. Ook kun je ervoor kiezen om je foto’s te laten printen met een elegante witte rand. Dit kan ze net dat beetje extra geven. We garanderen een levensduur van wel 200 jaar, dankzij de beste UV-bescherming voor de afdrukken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw foto-afdrukken snel hun kleur zullen verliezen.

In welke formaten kan je je digitale foto’s laten afdrukken?

Bij posterXXL kan je je foto’s bestellen in verschillende maten. Kies dus een formaat dat bij jouw wensen past: 10 x 15 cm of 13 x 18 cm. Vergeet niet om aan te geven of je je foto’s wilt bestellen op hoogglans of zijdemat papier en of je ze met of zonder witte rand wilt ontvangen. Belangrijk om te weten is: hoe hoger de resolutie van je foto, des te groter je de foto kan laten afdrukken. Wanneer je een foto met een lage resolutie sterk uitvergroot, is het eindresultaat doorgaans minder mooi. Mocht de kwaliteit van een foto te laag zijn, dan verschijnt er een waarschuwing na het uploaden van de foto in ons online systeem. Je kunt de foto dan in een hogere resolutie uploaden of er een andere voor in de plaats kiezen. Zo kun je erop vertrouwen dat alle foto’s die je bestelt een hoge kwaliteit zullen hebben.

Foto's afdrukken

Handige accessoires voor bij je foto’s

Behalve mooie foto’s laten printen, kun je bij de online fotoservice van posterXXL ook handige accessoires voor je foto’s bestellen. Zo kun je een keuze maken uit één van onze hoogwaardige fotolijsten; bijvoorbeeld een van de portretlijsten, een fotolijstje met een hart of lijsten voor meerdere foto’s tegelijk. Ook kun je bij ons praktische en stijlvolle ophangsystemen voor je foto’s bestellen, zoals kleefstrips of een fotolijn. Wil je je foto’s graag zorgvuldig bewaren, dan kun je ze tevens laten afdrukken in een professioneel ogend fotoboek of de afdrukken ouderwets inplakken in het stijlvolle fotoalbum ‘Linnen’. Bestel in het laatste geval meteen een doosje fotohoekjes, zodat je je foto’s netjes in het album kunt ordenen.

Foto’s bestellen bij posterXXL doe je zo

Online foto’s bestellen bij posterXXL? Dat regel je gemakkelijk met de online fotoservice. Het bestelproces werkt als volgt. Allereerst geef je aan of je je foto’s op hoogglans of op zijdemat fotopapier afgedrukt wilt hebben, en met of zonder witte rand. Kies dan het formaat waarin je elke foto wilt laten printen en klik op de “Bestel hier”-knop, waarna je het gewenste aantal kan selecteren (10, 25, 50, 75 of 100). Upload vervolgens je foto’s vanaf je computer of via de online platformen Facebook, Instagram of Dropbox. Hierna ga je door naar “In het winkelmandje”. Controleer of je bestelling compleet is en verzilver eventueel een actiecode. Vul dan je gegevens in en geef aan hoe je wenst te betalen. Dit is mogelijk via iDeal, met je creditcard, op rekening of via PayPal. Voor je het weet, liggen de foto-afdrukken – eventueel met toebehoren – bij jouw in de bus!

Tip: houd onze website in de gaten voor aantrekkelijke kortingen. Wie weet zijn jouw favoriete foto-afdrukken binnenkort in de aanbieding!

Nach oben