Retro foto's met box - Foto's in retro-stijl

Productdetails Retro foto‘s met box
Uitvoering Retro foto‘s met box
Accessoires Retro foto‘s met box
Productbeschrijving

Maak van je beste smartphone foto een authentieke retro foto!

Yuppies, Madonna, de walkman en de Rubiks Cube; dit zijn slecht enkele voorbeelden van dingen die symbool staan voor de jaren 80. Ook op het gebied van fotografie is er een product dat vrijwel iedereen direct met de jaren 80 associeert: de retro foto. Hoewel instantcamera's grotendeels van het toneel zijn verdwenen, is de retro foto nog steeds erg populair. Bij posterXXL kun je nu van je beste smartphone foto een authentieke retro foto maken. Je ontvangt de retro foto´s in een leuke box, die ideaal is om cadeau te geven. Bij posterXXL kun je dus niet alleen normale foto’s afdrukken, maar ook een foto retro maken!

Productdetails van de retro foto´s met box

Wanneer je bij posterXXL foto’s in retro-stijl wilt bestellen, heb je de keus uit een box met 25 of 50 foto’s. Bovendien kun je kiezen uit 12 verschillende stijlen om jouw retro foto nog bijzonderder te maken. De foto’s worden gedrukt op 250g/m2 premium fotopapier en worden afgewerkt met een beschermende hoogglans laag. Foto´s in retro-format zijn ook ideaal om per post te versturen, bijvoorbeeld wanneer je een alternatief zoekt voor een gewone wenskaart.

Retro foto

Hoe je een foto retro kunt maken via posterXXL

Een retro foto maken begint met een klik op de ‘Bestel hier’-knop. Er zal een nieuw venster openen, waarin je de foto´s van jouw voorkeur kunt uploaden. Klik op ‘Foto’s toevoegen’ en upload je foto vanaf je computer of via Facebook, Instagram of Dropbox. Bij iedere foto die je toevoegt, kun je een stijl selecteren en eventueel een onderschrift invoeren. Wanneer je klaar bent met het bewerken van de foto’s, klik je op ‘Bestellen’ en belanden de retro foto´s automatisch in je winkelmandje!