Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Postkaarten - Met verzendklare achterkant

Productdetails Postkaarten
Uitvoering Postkaarten
Productbeschrijving

Verstuur de leukste post door je eigen ansichtkaart te maken

Of je hem nu verstuurt of ontvangt; de ansichtkaart is een communicatiemiddel met gevoel. Je kunt je persoonlijke groet nu nog hartelijker vormgeven, door je eigen ansichtkaart te maken. Kies een fantastische foto, maak een collage uit meerdere plaatjes, of gebruik evenveel foto´s als kaarten om een geweldige set postkaarten te maken.

Postkaart maken bij posterXXL: hoge kwaliteit, verschillende formaten

Ansichtkaarten maken doe je bij posterXXL op stevig 300 g/m² premium fotopapier, om te garanderen dat jouw design of foto perfect op de kaart komt te staan. Dat betekent de beste kwaliteit, met hoogglans afwerking. De boodschap die je op de achterzijde schrijft, krijgt zo extra zeggingskracht. Eén foto zegt immers meer dan duizend woorden!

Kies het formaat dat het beste bij je foto en bericht past. De standaard ansichtkaart is het klassieke formaat. De ansichtkaart XXL is groter en bijvoorbeeld geschikt voor landschappen of groepsportretten. De panorama ansichtkaart is geschikt voor panorama foto´s, maar ook voor collages van meerdere foto´s.

Ansichtkaart

In een paar stappen je ansichtkaarten maken en bestellen

Je eigen ansichtkaart maken gaat eenvoudig. Met de formaatkeuze is de eerste stap van het postkaart maken voltooid. Bepaal vervolgens of je een serie gelijke, of juist verschillende ansichtkaarten wilt maken. Je kunt zoveel foto´s uploaden als je wilt. Die foto´s kunnen vervolgens op het vrije veld worden gesleept om de kaart te ontwerpen. Onder het vrije veld bevindt zich de knop ´Layout wijzigen`. Hier kun je kiezen hoeveel foto´s op één kaart moeten worden geplaatst. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je tevreden met je kaart-designs, klik dan rechtsboven op ´Bestellen` en rond de bestelling af.

Naast de gepersonaliseerde ansichtkaart heeft posterXXL nog een paar kaart-varianten. Zo is er bijvoorbeeld de vouwkaart voor speciale gelegenheden. Voor een persoonlijk bedankje of speciale groet stuur je een zelf ontworpen wenskaart.

Nach oben