Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Vouwkaarten - Voor alle gelegenheden

Productdetails Vouwkaarten
Uitvoering Vouwkaarten
Productbeschrijving

Vouwkaarten ontwerpen met je eigen foto´s

Wil je echt iets persoonlijks zeggen, dan doe je dat niet met een e-mail, app of sms, maar met een vouwkaart. Personaliseer jouw boodschap door met foto´s unieke vouwkaarten te maken. Een ontwerp met foto´s van dierbaren of mooie herinneringen is hier uitermate geschikt voor. Met zo´n kaart maak je iemands dag!

Producteigenschappen van de vouwkaarten met foto

Om je eigen vouwkaart te maken, kies je een staand of liggend formaat of een panoramaformaat. Bij ieder formaat worden jouw foto´s gedrukt op 300 g/m² premium fotopapier met een hoogglans afwerking. De buitenkant van de vouwkaart is het canvas voor jouw ontwerp; aan de binnenkant is alle ruimte voor een handgeschreven persoonlijke boodschap.

Vouwkaarten

Het ontwerpen en bestellen van de vouwkaarten

Vouwkaarten maken doe je bij posterXXL in een paar simpele stappen. Eerst kies je een formaat en de hoeveelheid kaarten die je wilt bestellen. Deze hoeveelheid kun je overigens ook nog wijzigen nadat je op ´Bestel nu` hebt geklikt. Verder kun je ervoor kiezen om alle vouwkaarten hetzelfde te maken, maar kun je ook voor elke vouwkaart een andere foto nemen. Tevens heb je de optie om meerdere foto´s op één vouwkaart te plaatsen, of een foto te combineren met een tekst. Gebruik hiervoor de optie ´Layout wijzigen`. De foto´s upload je vanaf je computer of via Facebook, Instagram of Dropbox. Klik op ´Bestellen` en je komt in een menu waar je enveloppen kunt kiezen. In het volgende scherm rond je de bestelling af.

Wil je een ander soort kaart versturen? Kijk ook eens bij onze wenskaarten of postkaarten.

Nach oben