We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Bureaukalender - In praktisch formaat

Productdetails Bureaukalender
Uitvoering Bureaukalender
Productbeschrijving

Je eigen bureaukalender maken bij posterXXL

In één oogopslag zien wat voor datum het is en tegelijk herinnerd worden aan die heerlijke vakantie in Frankrijk? Bestel dan één van onze gepersonaliseerde kalenders. Naast de fotokalender, de XXL kalender, de dubbelkalender, de postkaarten kalender en de jaarplanner, kun je bij ons tevens een bureaukalender met eigen foto ontwerpen. Zo´n bureaukalender met foto is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een stijlvolle accessoire voor thuis of op kantoor.

Productdetails van de bureaukalender met eigen foto´s

De bureaukalender met foto bestaat uit 12 maandbladen en een apart voorblad. Wanneer je een bureaukalender gaat ontwerpen, heb je de keuze uit de standaard bureaukalender en de bureaukalender XL. Het formaat van de standaard bureaukalender is 22 x 9,8 cm. Op ieder kalenderblad komt dan een foto. Als je een bureaukalender wilt laten bedrukken met meer dan één foto per blad, dan kun je voor de XL-versie gaan.

Productdetails van de bureaukalender met eigen foto´s

Hoe kun je jouw persoonlijke bureaukalender ontwerpen?

Een bureaukalender maken doe je bij posterXXL in een paar simpele stappen. Eerst geef je aan of je je bureaukalender met foto´s in standaard- of in XL-formaat wilt bestellen, welke kleur kalender je wilt. Wanneer je dan naar ´Bestel nu` gaat, kun je je foto´s uploaden. Dat doe je rechtstreeks vanaf je computer of via Facebook, Instagram of Dropbox. Als je een XL bureaukalender wilt maken, kun je via ´Layout wijzigen` een bureaukalender met twee foto´s per pagina ontwerpen. Wanneer je alle foto´s toegevoegd hebt, hoef je alleen nog even je gegevens in te vullen. Wij gaan dan zo snel mogelijk jouw persoonlijke bureaukalender bedrukken.

Nach oben