Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

Fotokalender - Jouw fotokalender voor een jaar lang herinneringen

Productdetails fotokalender
Formaatvergelijking fotokalender
Prijzen en formaten fotokalender
Accessoires fotokalender
Bestelmogelijkheden fotokalender
Productbeschrijving

Een kalender maken met jouw eigen foto´s

Kalenders hebben van oudsher voornamelijk een praktische functie. Ze zorgen er immers voor dat je je tijd overzichtelijk in kunt delen en in één oogopslag ziet wat je plannen voor de dag zijn. Maar waarom zou je een saaie, neutrale kalender nemen, als je ook een unieke fotokalender kunt maken? Bij posterXXL kun je persoonlijke foto’s gebruiken om zelf een kalender te maken. Met zo´n fotokalender laat je het hele jaar allerlei mooie herinneringen terugkomen!

Een fotokalender maken bij posterXXL: kwaliteit, persoonlijkheid en een hoop herinneringen

Een fotokalender van posterXXL kan in verschillende formaten en designs besteld worden. Er wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen een liggend, vierkant of staand design. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kies je een design, en kun je vervolgens een formaat uitzoeken. Kijk onder het kopje ‘formaatvergelijking fotokalender’ voor een duidelijk overzicht van de verschillende formaten. Ben je op zoek naar een ander type foto kalender of staat jouw gewenste formaat niet tussen de opties? Kijk dan ook eens bij onze XXL kalenders, dubbelkalenders, bureaukalenders, postkaartenkalenders of jaarplanners.

Wanneer je een kalender laat maken bij posterXXL, hoef je je geen zorgen te maken over doffe kleuren. Er wordt namelijk gezorgd voor een echte kleurweergave door een professionele premium druk met zijdematte afwerking. Je kunt er bovendien voor kiezen hoogglans aan de fotokalender toe te laten voegen. De kleuren worden dan nog een stuk dieper en helderer.

De fotokalenders bestaan uit 12 maandbladen die allemaal voorzien kunnen worden van een leuke, persoonlijke foto. Ook is er een apart voorblad dat geheel naar eigen wens kan worden ontworpen.

Een kalender maken met jouw eigen foto´s

Ontwerp je eigen fotokalender online of met de posterXXL designer software

Een fotokalender maken begint bij het ontwerpen van de kalender. Dit kan op twee manieren: je kunt ervoor kiezen snel en gemakkelijk online je kalender te ontwerpen, maar je kan ook de speciaal ontwikkelde software downloaden. Dit laatste heeft als voordeel dat je meer ontwerpmogelijkheden hebt en je fotokalender dus nog meer kunt personaliseren.

De gratis posterXXL designer kun je eenvoudig via de website downloaden, waarna je eerst een product kiest. Naast een fotokalender, kun je met de software namelijk ook een fotopapier boek of fotoboek met harde kaft, soepele kaft of linnen kaft ontwerpen. Wanneer je ervoor gekozen hebt een kalender te maken, kun je meteen beginnen met het ontwerpen hiervan. Je hebt een brede keuze uit thema’s en kunt gebruik maken van bestaande opmaakprofielen. Tussentijds kun je je project opslaan en bekijken. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, kun je het eindresultaat nog eens controleren. Ben je tevreden over je creatie? Dan laat je je gegevens achter en is jouw fotokalender in een handomdraai besteld!

Nach oben