We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be 

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Je kunt nog wel fotoproducten bij ons maken, maar zorg dat je uiterlijk 3 oktober bestelt. Heb je meer tijd nodig? Dan adviseren we je aan de slag te gaan bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be.

Jaarplanner - Voor een perfect overzicht

Productdetails Jaarplanner
Accessoires Jaarplanner
Productbeschrijving

Jouw jaar in één oogopslag met je eigen foto jaarkalender

Of je de foto jaarkalender nu thuis ophangt, of juist handig vindt voor op kantoor; met de jaarplanner met foto van posterXXL kun je alle afspraken, vakantie- en verjaardagen in één overzicht aan de muur hangen. Laat de jaarkalender met foto´s van familie en vrienden bedrukken en maak je jaaroverzicht persoonlijk. Zo heb je je afspraken in het oog en houd je al je dierbaren in het hart.

De jaarkalender met foto: de stijl van een poster, de informatie van een agenda

De foto jaarkalender heeft dezelfde kwaliteit als een poster. Hij wordt in glanzende kleuren op 250 g/m² premium papier gedrukt. Je kunt op de foto jaarplanner alle ruimte geven aan die ene prachtige foto of juist kiezen voor veel informatie en aan elke maand met een kleine afbeelding een persoonlijke noot toevoegen.

Foto jaarkalender

Een unieke jaarkalender ontwerpen: designs en formaten

Als eerste kies je het formaat van je foto jaarkalender. De jaarplanner met foto wordt als staand of liggend ontwerp aangeboden. Beide formaten zijn 60x80 cm groot. Als je kiest voor de liggende versie van de foto jaarkalender heb je 15 designopties; het staande formaat is in 12 varianten leverbaar.

Na het bepalen van het formaat en design van je foto jaarplanner, kun je vanaf jouw computer of via Dropbox je foto´s uploaden. Denk aan de optimale resolutie van je foto´s voor de beste drukkwaliteit. Selecteer een passende reeks foto´s en vertel jouw verhaal in beeld en design. Klik op ´Bestellen` om het ontwerpen af te ronden en de betaal- en adresgegevens door te geven.

Richt jouw werkplek helemaal in naar jouw wensen en kijk ook eens bij de andere kantooraccessoires van posterXXL. Denk bijvoorbeeld aan de bureau onderlegger of de bureaukalender.

Nach oben