We gaan na 3 oktober stoppen. Rond je project af of ga aan de slag bij onze partner albelli.nl of albelli.be

We gaan na 3 oktober 2022 stoppen. Rond je project uiterlijk 3 oktober af of ga voor je nieuwe fotoproducten aan de slag bij onze partner albelli op albelli.nl of albelli.be, nu met tot wel 35% welkomstkorting

posterXXL Nieuwsbrief

Nu aanmelden en € 5* welkomstkorting krijgen!

Klik op de bevestigingslink in de e-mail die je ontvangen hebt. Je ontvangt de couponcode in een aparte e-mail na bevestiging van je inschrijving.

Heb je nog geen e-mail gekregen?

Het kan zijn dat het een paar minuten duurt. Neem een kijkje in je spam. Wanneer je daar jouw e-mail vindt, markeer de e-mail dan als "geen spam". Bevestig daarna de nieuwsbrief-aanmelding door op de bevestigingslink te klikken.

De e-mail is er nog steeds niet?

Wanneer je na een aantal minuten nog steeds geen e-mail hebt gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice.

posterXXL Nieuwsbrief

3 goede redenen om je voor de nieuwsbrief aan te melden:

  1. Sterke acties

    Als nieuwsbriefabonnee ontvang je exclusieve kortingen en aanbiedingen. Volg de laatste acties op de voet.

  2. Nieuwtjes

    Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe producten en ontwikkelingen. Ons team werkt er iedere dag aan om de beste service te verlenen en de beste klantbeleving te bieden.

  3. Inspiratie

    Laat je door ons inspireren! Bij ons ben je op de juiste plek wanneer je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor je vrienden of familie.

* Aanbod enkel geldig voor de nieuwe klanten. Je ontvangt je waardebon via e-mail, na bevestiging van je inschrijving. Nicht te verrekenen op de verzendkosten.
Nach oben