NIEUW: posterXXL Designer voor perfecte resultaten

Gratis software met nog meer mogelijkheden voor uw projecten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Voorbeelden van creatieve designs
  • Projecten bewaren en bewerken
  • Toegang tot uw sociale netwerk foto´s
Download nu

Ook verkrijgbaar voor Mac (OS X)

Zo werkt het:

Op zoek naar inspiratie?

Neem een kijkje in onze voorbeeldfotoboeken!

Een fotoboek maken met hulp van onze speciale posterXXL fotoboek software

De meeste producten op de website van posterXXL kunnen snel en eenvoudig online ontworpen worden. Toch zijn er ook een aantal producten waarbij je voor een optimaal resultaat beter gebruik kunt maken van de speciale posterXXL fotoalbum software. Deze fotoalbum software zorgt ervoor dat je meer mogelijkheden voor je projecten hebt en deze projecten bovendien kunt bewaren en bewerken. Voor de volgende producten raden we het gebruik van onze posterXXL fotoboek software aan: fotoboek harde kaft, Fotoboek Premium, fotoboek soepele kaft, fotoboek linnen kaft en de fotokalender.

posterXXL Designer

Eigenschappen van de posterXXL fotoboek software

Om te beginnen met het ontwerpen van je eigen fotoboek of fotokalender, moet je eerst de speciale posterXXL fotoboek software downloaden. Dit is gratis en kost slechts enkele minuten. Vervolgens start je de fotoalbum software en kies je het product dat je wilt ontwerpen. De fotoalbum software heeft vele mogelijkheden, zoals voorgemaakte opmaken, diverse kaders en cliparts en originele achtergronden. Je kunt foto’s toevoegen via Flickr, Picasa, Facebook, Google+ en Mijn Computer. Ook kun je projecten tussentijds opslaan, en deze op een later tijdstip weer bewerken. Tijdens het ontwerpen van je product kun je het resultaat altijd bekijken, in standaard modus of in 3D. Zo kun je door je toekomstige fotoboek bladeren en krijg je een goed beeld van hoe het eruit komt te zien.

Hoe je een product bestelt na het gebruiken van de posterXXL fotoboek software

Ben je tevreden over het eindresultaat? Dan kun je inloggen op je posterXXL klantenaccount, of een nieuw account aanmaken. Je vult je gegevens in en kiest voor een van de vele betalingsmogelijkheden. Je fotoboek of fotokalender ligt dan binnen de kortste keren op je deurmat.