Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl 

Fotoboeken en kalenders zijn vanaf nu alleen verkrijgbaar via onze partnersite albelli.nl

NIEUW: posterXXL Designer voor perfecte resultaten

Software mit Fotobuch

Zo werkt het:

herunterladen

Download en installeer de posterXXL designer

Download en installeer gratis de posterXXL designer op uw computer.

Verfügbare Produkte

Start de posterXXL designer en kies uw product

Voor de volgende producten raden we het gebruik van onze posterXXL fotoboek software aan: fotoboek harde kaft, Fotoboek Premium, fotoboek soepele kaft, fotoboek linnen kaft en de fotokalender.
Produkt gestalten mit Designs

Ontwerp uw product

Uw creativiteit heeft geen grenzen! Met de posterXXL designer heeft u nog meer mogelijkheden om uw product te ontwerpen. Uw project kan op elk moment bewaard en later bewerkt worden.
3D Ansicht in der Software

Bewaar in de cloud

U kunt uw projecten optioneel 30 dagen in de cloud opslaan en ze dus overal openen.
Lieferadresse eingeben und bestellen

Vul uw leveringsadres in en bestel eenvoudig

Log u in op uw posterXXL klantenaccount, of maak een account aan. Vul uw gegevens in en kies uw betalingsmethode. Uw bestelling is afgerond!

Een fotoboek maken met hulp van onze speciale posterXXL fotoboek software

De meeste producten op de website van posterXXL kunnen snel en eenvoudig online ontworpen worden. Toch zijn er ook een aantal producten waarbij je voor een optimaal resultaat beter gebruik kunt maken van de speciale posterXXL fotoalbum software. Deze fotoalbum software zorgt ervoor dat je meer mogelijkheden voor je projecten hebt en deze projecten bovendien kunt bewaren en bewerken. Voor de volgende producten raden we het gebruik van onze posterXXL fotoboek software aan: fotoboek harde kaft, Fotoboek Premium, fotoboek soepele kaft, fotoboek linnen kaft en de fotokalender.

Eigenschappen van de posterXXL fotoboek software

Om te beginnen met het ontwerpen van je eigen fotoboek of fotokalender, moet je eerst de speciale posterXXL fotoboek software downloaden. Dit is gratis en kost slechts enkele minuten. Vervolgens start je de fotoalbum software en kies je het product dat je wilt ontwerpen. De fotoalbum software heeft vele mogelijkheden, zoals voorgemaakte opmaken, diverse kaders en cliparts en originele achtergronden. Je kunt foto’s toevoegen via Flickr, Picasa, Facebook, Google+ en Mijn Computer. Ook kun je projecten tussentijds opslaan, en deze op een later tijdstip weer bewerken. Tijdens het ontwerpen van je product kun je het resultaat altijd bekijken, in standaard modus of in 3D. Zo kun je door je toekomstige fotoboek bladeren en krijg je een goed beeld van hoe het eruit komt te zien.

Software und Designs

Hoe je een product bestelt na het gebruiken van de posterXXL fotoboek software

Ben je tevreden over het eindresultaat? Dan kun je inloggen op je posterXXL klantenaccount, of een nieuw account aanmaken. Je vult je gegevens in en kiest voor een van de vele betalingsmogelijkheden. Je fotoboek of fotokalender ligt dan binnen de kortste keren op je deurmat.

Nach oben